Стоја побеснела на Ану Бекуту

Стоја Новаковић побеснела је након изјаве Ане Бекуте у "Звездама Гранда".

Забава 05.08.2017 | 13:27
Стоја побеснела на Ану Бекуту
"Не бих јој се јавила ако бих је срела. Не желим да причам о тој госпођи, не занима ме више", каже Стоја.

Стоја Новаковић никада неће опростити Ани Бекути то што је рекла да јој је мука од њеног хита "Бела Циганка", па је такмичарима "Звезда Гранда" забранила да га певају.

Фолкерка је рекла да из поштовања није желела да се свађа са старијом колегницом, већ ју је блокирала на свим друштвеним мрежама!

"Искрено, не бих уопште коментарисала ту госпођу. Не познајем је, не знам ко је та жена. Имам неки свој правац и она ме не занима. Не бих јој се јавила ако бих је срела, јер не познајем дотичну. Самим тим, не желим да причам о тој госпођи, за коју не знам ни да ли бих је препознала на улици - каже Стоја.

"Ја сам једна тотално нормална и природна особа. Понекад се питам да ли уопште припадам том свету. Имам изграђен живот. Када немам наступе, волим да сам код куће, посвећена кућним пословима, гледању филмова, седељци с дугогодишњим пријатељицама. Тада заиста немам времена за сређивање, опуштена сам. Не виђам се с колегама и не причам им своје приватне ствари. Довољно је што се сретнемо на снимању, мало проћаскамо и то је то - закључила је певачица.

(Ало/Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цхристиан Сwеден

07.08.2017 11:23

Узас ста сада, да узмемо камен и бацимо се у Врбас са градског моста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мистер x

13.08.2017 17:09

Ма сит сам вас ..ко Еро непеке. Ана Бекута није направила хит 30год..Стоја не знам ни да има неки хит..

ОДГОВОРИТЕ