ПЛ БиХ - Радник пред Зрињски: У Бијељини се ми питамо!

У дербију 3 кола Премијер лиге БиХ Радник ће на "Градском стадиону" у Бијељини угостити актуелног шампиона Зрињски из Мостара.

Фудбал 04.08.2017 | 19:45
ПЛ БиХ - Радник пред Зрињски: У Бијељини се ми питамо!
Након одличног старта и побједа против Сарајева и Широког Бријега, екипа Зрињског опет игра дерби кола против Радника који је у прва два кола остао непоражен и сакупио четири бода која су у овом тренутку довољна за четврто мјесто.

Ако се може у овако раном дијелу сезоне рећи, оно што је за сада карактеристка обе екипе је јака одбрана, пошто им још нико није затресао мрежу. Упркос овом податку тренери прије утакмице најављују отворену игру.

У табору домаћина не показују страх од актуелног првака који претходних година доминира фудбалском сценом у БиХ.

"Ми ћемо у отвореној утакмици покушати доћи до бодова. Ко год долази у Бијељину нема епитет фаворита и овдје се ми питамо. Ми ћемо настојати да развијемо своју игру и из ње доћи до резултата" рекао је тренер Радника Младен Жижовић.

Ново лице у екипи Радника је Алем Мерајић који је стекао право наступа, док Звонимир Блајић није спреман да наступи у суботу.

Гости из Мостара очекују тешку утакмицу, првенствено због тога што се очекује велика врућина.

"Без обзира на све напоре екипа је психички спремна. Очекујем да у Бијељини одиграмо квалитетно као и претходне двије утакмице и да ћемо се вратити кући са позитивним резултатом. За мене је позитиван резултат побједа и то ћемо покушати остварити отвореном и мушком игром. Из овакве утакмице једино на овај начин можемо очекивати добар резултатм", рекао је тренер гостију Блаж Слишковић.

Утакмицу у Бијељини, која почиње у 18 часова, судиће Ирфан Пељто из Сарајева.

Парови, сатница, судије

петак, 5. августа

ШИРОКИ БРИЈЕГ: Широки Бријег - Челик (19.30 сати) (судија: Матео Муса - Читлук)

субота, 6. августа

БИЈЕЉИНА: Радник - Зрињски (18) (Ирфан Пељто - Сарајево)

САРАЈЕВО: Жељезничар - Витез (20.30) (Емир Спахалић - Мостар)

недјеља, 7. августа

КРУПА НА ВРБАСУ: Крупа - Слобода (17) (Горан Параџик - Љубушки)

БАЊА ЛУКА: Борац - Младост ДК (20) (Адмир Шеховић - Сарајево)

САРАЈЕВО: Сарајево - ГОШК (20) (Милош Гиговић - Градишка)

ТАБЕЛА: Борац 6, Зрињски 6, Младост 6, Радник 4, Широки Бријег 3, Жељезничар 3, Сарајево 3, Крупа 2, Витез 1, Челик 0, ГОШК 0, Слобода 0.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар