Ал Келаифи у стилу Мамиња...!

Финансијски фер-плеј?! Људи, опустите се, попијте кафу! Први човек ПСЖ-а нимало није узбуђен иако клубу прете санкције због доласка Нејмара тешког 222 милиона евра.

Фудбал 05.08.2017 | 16:00
Ал Келаифи у стилу Мамиња...!
Први човек Пари Сен Жермена, Насер Ал Келаифи био је пресрећан и веома расположен напредстављању Нејмара медијима и навијачима његовог клуба.

Некадашњи катарски фудбалер рођен у Оману, а сада круцијални човек од поверења владарске породице Ал Тани по питању најважније споредне ствари на свету, то јест око управљање ПСЖ-ом и припремама за Светски куп 2022, није се дао омести на питања шта ће бити ако се докаже да су Свеци овим уговором тешким 222 милиона евра ипак прегазили финансијски фер-плеј УЕФА-е. Штавише, одговорио је помало "мангупски", у стилу првог човека загребачког Динама, Здравка Мамића:

"Људи које брине финансијски фер-плеј, треба да се опусте, да оду на кафу. Ми свакако немамо проблем са тим. "

Ал Келаифи је потом изнео низ похвала на рачун бразилског суперстара, тврдећи чак да је одабаро Париз иако су му из других клубова стизале финасијски моћније понуде.

"Гарантујем вам да Нејмар није дошао код нас због пара пошто је могао да добије много веће паре у неком другом клубу. Веома сам срећан што могу да га представим као нову ведету клуба са Парка принчева. Он је велика звезда, он је идол целом фудбалском свету. По мени, он је најбољи фудбалер планете! Наши навијачи су увек сањали да га виде у дресу ПСЖ-а. А са њим ће и Лига 1 постати спектакуларнија. Потпис Нејмара ће нам помоћи да освојимо нове титуле, а заједно ћемо стварати историју! Хвала свима који су нам помогли", закључио је прво човек Светаца.

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар