Бајкери два дана бораве у Бијељини

Бијељина је данас и сутра главно одредиште страствених бајкера, јер је отворен фестивал "Бике фест" у организацији Мото клуба „Дуцан“ из Бијељине.

Република Српска 04.08.2017 | 13:49
Бајкери два дана бораве у Бијељини
Након што је јутрос отворен бајк камп у кругу пољопривредне и медицинске школе у Бијељини, љубитеље двоточкаша којих би на "Мото сусрету Бике фест", по процјени организатора требало да буде између 1000 И 1500, очекује вече електронске музике од 20:00, а од 22:00 часа и наступ бенда "Штрајк". Након излета у Етно село Станишићи, бајкери се сутра враћају у камп на ручак.

“Од 16:00 часова је дефиле улицама, а на тргу нас чека специјални гост из Хрватске, каскадер  Дејан Шпољар који ће изводити једночасовне акробације. Онда се враћамо у камп гдје ћемо организовати бајкерске игре, а након тога почињу концерти”, појашњава Игор Арнаутовић, предјседник Мото клуба “Дуцан”.

Бенд фирма и звијезда вечери група Кербер наступају од 20, односно 22 часа. Улазница за бајкере кошта пет КМ, а за остале посјетиоце три марке. Мотористи, учесници Бике феста пристижу из свих крајева, како бивше Југославије, тако и читаве Европе.

Чланови Мото клуба “Усамљени витез” из Љига врло радо посјећују ове крајеве.

“Долазим овдје редовно. Ми из Србије баш волимо да дођемо у ваше крајеве. Ја се дуго бавим овим спортом, већ 20 година, возим велике моторе. Код вас је много лијепо, поготово је Бијељина лијеп крај, овдје су добри људи и добри бајкери. Радо се међусобно посјећујемо,” каже предсједник овог клуба Бобан Милутиновић.

МК Дуцан је постао први мото клуб који учествује у званичном програму обиљежавања Пантелинских дана. Клуб постоји 10 година и броји 30-так чланова. Име је добио по надимку трагично страдалог члана клуба, а обзиром да је и некадашњег предсједника клуба задесила иста судбина, ови сусрети су посвећени управо њима и носе поруку “Не брже од живота”.

(БН телевизија)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Аналза запада

04.08.2017 12:11

Срамота је било ста славити у данима туге када је протјерано 250 000 напацених људи .Мозда је боље са заставама на пола копља отици путем Којима су пролазили до границе те демократске Хрватске ? ХВАЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

04.08.2017 12:38

Свака им част да могу на плус 40 два дана да издрже.Инаце све похвале за садржај који су замислили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ап

04.08.2017 13:34

То је скуп НЕРАДНИКА који траже спонзоре ( а све их је мање ) да се пије и дрогира.Да добро сам написао јер овде у Бијељини се окупи олош на моторима ( част изузецима) и сваке године Хитна помоћ има посла,или су удеси или алкохол испумпавају из њих.То је слика тих моториста којима се полиција ( С ) КЛАЊА и толерише а кад обичан народ иде са њиве онда га казни на моторићу зашто не носи кацигу.Све нам је негативно узор ( мени није ) поготово дијеци.То је туристичка понуда града Бијељине,СТРАШНО И НЕВЈЕРОВАТНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха ха

04.08.2017 20:04

Па ви са моторицима и неносите кациге, зато и будете казњени

Name

комедија

04.08.2017 20:15

Ко је директор туристицке,све је ово ок.

Name

за ап

05.08.2017 18:02

Ти мора да си по природи неки мргуд. Нормално је да се пије и једе на сваком скупу. Мотоциклисти су људи па једу и пију.Е сад, сто неки претерају па заврсе у хитној,ста да се ради. Ето ја се увек радујем кад могу да присуствујем моторијади у Бијељини а нити сам олос,нити конзумирам алкохол.Леп поздрав,леп дан, срецан и безбедан пут свим уцесницима моторијаде.Такодје много лепих поздрава граду и градјанима Бијељине и околине, као и организаторима скупа.