Спартакова офанзива за Лигу шампиона!

Пашалићу плата од 2. 500. 000, Максу Крузеу повишица од 1. 000. 000, на мети и Нојштатер! Шампион не сме да се брука!

Фудбал 04.08.2017 | 08:00
Спартакова офанзива за Лигу шампиона!
Шампионска круна се вратила после 16 година, а довођење Марка Петковића и Георгија Тигијева представљало је само увертиру за много амбициозније планове управе Спартака пред одбрану титуле у Русији и учешћа у Лиги шампиона. Већ колико данас, опрему Народног клуба могао би да задужи Марио Пашалић, пошто је Антонио Конте дао зелено светло да се хрватски везиста придружи бившем помоћнику Челсијевог тренера Масиму Карери. Само на једногодишњу позајмицу додуше.

Пашалић је данас у Риму подвргнут лекарским прегледима, а у Москви би требало да добије годишњу плату од 2.500.000 евра.

Међутим, то није све, Спартак још није одустао од Вердеровог Макса Крузеа, коме руски шампион нуди 1.000.000 евра већу плату од оне коју има у Бремену. Проблем је што Вердер баш и нема намеру да се растане са 29-годишњим нападачем.

Кад је одбрана у питању, под лупом је Роман Нојштатер за кога је Фенербахче, према наводима турских медија, већ добио одговарајућу понуду од 3.000.000 евра. Управа је сагласна са трансвером, чека се процена шефа струке Ајкута Кочамана. Али јасно је да је позиција централног бека ризична по Спартак. Већ се писало о интересовању за Елијакима Мангалу и Холгера Бадштубера, који је на крају завршио у Шалкеу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар