"Београд као џунгла - не светите се Гробарима''

Савас Теодоридис, потпредседник Олимпијакоса, упоредио је атмосферу на мечу против Партизана у Београду са џунглом.

Фудбал 02.08.2017 | 15:45
"Београд као џунгла - не светите се Гробарима''
Навијачи српског шампиона гађали су играче гостију из Грчке ситним новцем и упаљачима, али се ипак истичу два инцидента.

Пре свих онај када је Марку Марину под ноге бачен топовски удар, али и бацање флаше ка тунелу за играче на одласку на полувреме, која је на крају погодила једног од играча.

Теодоридис је уједно и позвао навијаче тима из Пиреја да се суздрже од одговора и реванширања ривалским навијачима. 

"Не бисмо да звучимо као снобови, али видели сте где смо играли – у џунгли. Засули су наше играче упаљачима, флашама, петардама... Свим и свачим, покушавајући да направе себи својствену атмосферу. А, било је ту и неких сумњивих особа из Грчке, али их ја нећу именовати јер нису вредни пажње. Надам се да су уживали на излету у Београду", рекао је Теодоридис. 

Црно-бели су већ имали прилику да осете део паклене атмосфере која их чека на распродатом Караискакију, пошто је око педесет навијача црвено-белих, окупљених око најекстремније групе 'Гате 7', посетило тренинг Партизана и вређало експедицију српског шампиона. 

Пред екипом Мирослава Ђукића је тежак посао у Пиреју пошто мора да покуша да надокнади великих 3:1 из првог сусрета, како би се домогла четвртог кола квалификација за Лигу шампиона. У супротном, очекује их испадање у плеј-оф рунду квалификација за Лигу Европе. 

Дуел Олимпијакоса и Партизана почиње од 20.45.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар