"Змајеви" у сриједу гостују у Шведској!

"Релативно смо млада и неискусна екипа, али уз максималан ангажман и савјете селектора Душка Вујошевића вјерујем да можемо направити позитиван резултат", рекао кошаркашки репрезентативац БиХ Неџад Муратовић.

Кошарка 01.08.2017 | 19:00
"Змајеви" у сриједу гостују у Шведској!
Кошаркашка репрезентација БиХ сутра увече у Норчепингу одиграће утакмицу првог кола групе А претквалификација за Свјетско првенство против Шведске.

Један од момака који ће имати задовољство да по први пут носи дрес БиХ у званичној утакмици је и Неџад Муратовић, који каже да он и саиграчи с нестрпљењем ишчекују дуел са шведском репрезентацијом.

"Очекује нас тврда и неизвјесна утакмица. Напорно смо радили и припремали се за ову утакмицу са Шведском. Атмосфера у тиму је одлична и са нестрпљењем ишчекујемо први дуел у претквалификацијама. Релативно смо млада и неискусна екипа, али уз максималан ангажман и савјете селектора Душка Вујошевића вјерујем да можемо направити позитиван резултат", казао је Муратовић.

Додао је да навијачима БиХ може гарантовати да ће сваки од репрезентативаца дати свој максимум на паркету дворане "Стадиум" у Норчепингу.

Послије утакмице са Швеђанима бх. репрезентативце у другом колу групе А очекује домаћи сусрет са селекцијом Словачке.

У квалификације за Свјетско првенство, које ће се 2019. године одржати у Кини, пласираће се по двије првопласиране репрезентације из сваке од четири претквалификационе групе.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар