Јан Колер: Не вјерујем да ћемо избацити Звезду!

„Уколико бисмо то успели било би од великог значаја за играче, али не верујем у то“, каже чувени голгетер Борусије из Дортмунда.

Фудбал 03.08.2017 | 08:00
Јан Колер: Не вјерујем да ћемо избацити Звезду!
Спартини легендарни играчи нису превише оптимистични пред реванш меч трећег кола између чешког великана и Црвене звезде. Чувени Јан Колер је сличног мишљења као и Томаш Репка, и не верује да ће састав Андрее Страмачонија успети да надокнади непријатан заостатак из прве утакмице у Београду.

У међувремену је стигло још једно разочаравајуће издање и само бод освојен против Бохемијанса на отварању сезоне.

„То је било изненађење, нисам очекивао да ће Спарта остати без победе. Након утакмице у Београду, мислио сам да ће овај меч бити бољи, али опет смо забринути, Бохемијанс је заслужено изједначио. У тиму се види неугираност, играчи се не познају довољно и не знају шта да играју. Није ни чудо, јер су многи од њих стигли у последњем тренутку. Тренер је у потрази за тимом, против Бохемијанса су у тиму била четворица нових играча“, каже некадашњи гологетер Дортмунда.

Биће тешко избацити састав Владана Милојевића, који је у првој утакмици показао да је далеко уигранији од скупоценог састава из Прага.

„Уколико бисмо то успели било би од великог значаја за играче. Био бих изузетно срећан ако бисмо прошли Београђане, али не верујем у то. Неки играчи су се подигли у односу на меч са Звездом, било је неких позитивних знакова. На пример Бен Хаим, то се видело, али исто тако и да није у пуној кондицији. Плавшић смењује добре и лоше тренутке, али се код њих види да могу да помогну Спарти. У кључним тренуцима утакмице против Бохемијанса нисмо успели да створимо ниједан опасан напад“, рекао је Колер.

Спарта и Црвена звезда се састају у четвртак од 19 часова.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар