Бабић: Звездин дрес је био велика жеља!

Фудбалер Црвене звезде Срђан Бабић рекао је данас да је пресрећан што је дебитовао за црвено-беле, као и да сада размишља само о будућности у клубу.

Фудбал 02.08.2017 | 08:00
Бабић: Звездин дрес је био велика жеља!
"Жеља ми је одувек била да сазнам какав је осећај истрчати на терен као Звездин фудбалер. Пре две године сам се надао да ћу то доживети, али морао сам мало дуже да чекам јер се нису све ствари поклопиле. Пресрећан сам и сада размишљам само о будућности и о свему оном што ме очекује у црвено-белом дресу", рекао је Бабић за клупски сајт.

Бабић је дебитовао за Црвену звезду на утакмици против Рада на Бањици у којој су црвено-бели победили са 2:0.

"Јако тешка утакмица по времену које уопште није било лако за игру. Најважније је што смо освојили три бода, добро смо отворили првенство и нисмо примили ниједан гол. Очекивао сам да постигнем погодак, али се овога пута није наместило", рекао је Бабић и додао да је задовољан својим дебијем.

Бабић је пред пут у Праг на реванш меч трећег кола квалификација за Лигу Европе, рекао да у тиму влада добра атмосфера и да знају шта их очекује.

"Знамо шта нас очекује, спремамо се и максимално смо фокусирани на утакмицу са Спартом. У одличном расположењу путујемо у Праг, али ниједног тренутка не заборављамо да нас већ у недељу очекује утакмица трећег кола домаћег шампионата. На свим фронтовима морамо да будемо максимално успешни", казао је Бабић.

Црвена звезда у четвртак игра реванш утакмицу трећег кола квалификација за Лигу Европа против Спарте у Прагу. У Београду су протекле недеље црвено-бели победили са 2:0.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар