Кузмић о репрезентацији, Реалу и НБА...

Кошаркашка репрезентација Србије налази се на Копаонику, где смо искористили прилику да поразговарамо са новим центром Реал Мадрида, Огњеном Кузмићем.

Кошарка 01.08.2017 | 22:45
Кузмић о репрезентацији, Реалу и НБА...
Претходне сезоне српски центар имао је најбољу годину у каријери што га је препоручило "Краљевском клубу".

"Тим је увек на првом месту, а што се мене лично тиче, најважније ми је да наставим узлазном путањом, која је кренула у Звезди. Морам да се изборим за место у екипи, јер вам га нико неће поклонити. Причао сам са тренером (Паблом Ласом) и рекао ми је шта очекује од мене", рекао је Кузмић заБ92.нет.

Када је реч о репрезентацији, центар репрезентацији Србије мисли да имамо квалитетан тим, а открио је са којим играчем је цимер, као и то да не воли видео игре.

"На свим позицијама имамо топ играче. На нама је само да се добро спремимо и да нас здравље послужи. Цимер сам са Јовићем, мојим бившим саиграчем, не волим нешто видео игрице, нисам баш упућен", казао је скромно бивши центар Црвене звезде, која је на име обештећења добила 300.000 евра од мадридског клуба.

За крај, питали смо га да ли размишља о могућем повратку у НБА.

"Искрено, не размишљам о повратку у НБА, репрезентација ми је на првом месту и треба сада да се изборим за 12", закључио је Кузмић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар