Спортисте опили хитови и алкохол

Како је викенд време за провод, није чудно што су бројни српски фудбалери решили да се у суботу увече провеселе на једном од најпопуларнијих престоничких сплавова.

Србија 31.07.2017 | 16:47
Спортисте опили хитови и алкохол
Видно расположени и у друштву лепих девојака, проводили су се на “Риверу” уз Дару Бубамару и још једном показали да умеју да уживају.

Међу највеселијима био је некадашњи играч Црвене звезде Огњен Мудрински, који је са осмехом и уз игру испратио сваку песму, док је његов колега Филип Касалица због изгубљене утакмице претходне ноћи, ову провео у мало мирнијем расположењу, седећи у сепареу са флашицом воде у руци.

Било како било, где има ту се и троши, а ови млади спортисти су у тих пар сати потрошили скоро две хиљаде евра. На столу су се нашле флаше “моета”, те најскупље водке и вискија, и док је неколицина њих пила воду, остали су одлучили да забораве на спортски дух и допусте себи да се провеселе како и доликује - уз алкохол.



Иако је Дара промовисала песме са новог албума које су одушевиле присутне, наше спортисте подигли нсу а ноге неки од њених старијих хитова: “Поље јагода”, “Зидови”, “Ја нећу да га видим”.

Певачица је уз осмех бакшиш добијен од њих прослеђивала музичарима и неколико пута испунила музичке жеље ових момака, а ту срећу није имао један од гостију коме се Дара преко микрофона и јавно обратила са “Певаћу шта ја хоћу, буде ли ми неко нешто рекао, расцепаћу му главу “.

Оваква фолкеркина изјава није изненадила јер је позната по директној комуникацији са гостима и бритком језику, али пре свега по доброј песми!

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар