Тужио Брену за покушај убиства

Певач деведесетих је једну своју песму посветио Лепој Брени, а текст је увредио славну певачицу, па је физички насрнула на њега и умало га убила.

Србија 31.07.2017 | 15:42
Тужио Брену за покушај убиства
Драган Антонијевић Арлекино, кантаутор поп-фолк музике деведесетих, снимио је албум "Баба Курана", због којег се дигла велика прашина.

Једну песму је посветио Лепој Брени, а текст је увредио славну певачицу да га је она физички напала у бифеу студија у Кошутњаку. Арлекино је преживио, али се затим брзо повукао из музичких вода, преноси таблоид "Свет".

''Покојни Рака Ђокић хтео је да ради са мном, али није могао због Брене. Рака, њен менаџер, није ме спречавао да причам и певам о Брени, али она ме је спутавала да направим каријеру. Због песме коју сам написао о њој Брена ме је гађала флашом у главу. Тада сам је критиковао у медијима, и то ју је много нервирало, па ме је напала. Гађала ме је пивским стакленим флашама. Ја сам тада чуо да је она на Кошутњаку и да снима плочу у студију код покојног Лазе Ристовског, па сам отишао тамо.

У бифеу сам наручио пиће и чак сам њу частио једним соком, али она се одједном наљутила и почела да ме гађа флашама. Срећом па је Саша Поповић реаговао. Човек је скочио, зграбио је и држао, јер је видео да ће доћи до озбиљног инцидента или до праве трагедије. Саша ме је тада спасио, иначе не бих остао жив. Ја сам њу након тога тужио за покушај убиства. Брена годинама није долазила на рочишта, па сам на крају повукао тужбу. Ма, тешко је изаћи с њима на крај'', рекао је Арлекино и додао да јој ипак није опростио оно што је урадила.

''Она је једна опасна жена. Сметало јој је што сам снимио песму "Лепа наша Брена", која је била хит. У песми сам причао о њеној удаји за Бобу, није мој проблем што се њој не свиђа стварност. Саши није сметало што сам певао о Брени, као ни њеном пријатељу и менаџеру Раки Ђокићу, који ме подржавао. Брена је хтела чист маркетинг, није јој одговарало ништа у негативном контексту, то је кључ проблема, пише таблоид "Свет".

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар