"Мари не би требало да 'прати' Новака и Роџера!"

Некадашњи тенсер Тим Хенман, рекао је да Енди Мари не би требало да узме паузу као што су то урадили Новак Ђоковић и Роџер Федерер.

Тенис 01.08.2017 | 22:15
"Мари не би требало да 'прати' Новака и Роџера!"
Британац подсећа да је Швајцарац 2016. године због повреде колена пропустио већи део сезоне, док је српски тенисер због лакта мора да одустане ове.

Хенман каже да зна да Мари има проблема са леђима, али да тај проблем није толико велик и да не би требало да узме толику паузу.

"Не, наравно да не би требало да узме паузу. Федереру је био потребан одмор јер је имао операцију колена, док Новак има проблема са лактом", рекао је Хенман за "Скy Спорт", а потом и наставио.

"На крају дана најважнија ствар је ваше здравље, не можете да се такмичите ако нисте 100 одсто спремни или макар близу тога. Мари има проблема са леђима, знам да је ишао код доктора, радио разне прегледе, али би требало убрзо да се врати игри", додао је он.

Легенда британског тениса, по којем се у брдо у оквиру Ол Ингланд клаба назива по њему, казао је за крај да ће бити занимљиво видети које ће турнире Мари играти до УС Опена.

"Ниво игре је толико висок, да од вас захтева велику спрему, тако да ће бити веома занимљиво видети шта ће Мари радити до УС Опен и које ће турнире играти, а надам се да ће вратити кондицију и да ће се такмичити за трофеје", казао је Тим Хенман.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар