Хановер хоће Лазара Марковића!

Недавно је жеља био и Зоран Тошић.

Фудбал 31.07.2017 | 15:15
Хановер хоће Лазара Марковића!
Изгледа да је Хановеру суђено да овог лета ангажује српског играча. Пре само неколико дана Зоран Тошић је био понуђен повратнику у Бундеслигу, а сада је мета управе Хановера постао - Лазар Марковић.

Локални дневни лист Хановер Алгемајне, иначе добро упућен у клупска дешавања, тврди да је Хановер озбиљно спреман да се упусти у причу око ангажовања српског репрезентативца. 

Ових дана велика прашина подигла се због Марковића, когаЈирген Клоп дефинитивно више не жели у клубу. Многи потенцијални купци доводили су се у везу са хитроногим офанзивцем, од Бешикташа, преко Интера до појединих клубова из Премијер лиге, али засад нико није успео да задовољи Ливерпулове апетите. И то оне постављене на 18.000.000 евра. Због тога је, наводно, Фјорентина одустала од ангажовања играча кога прати још из времена док је носио дрес Партизана. 

Хановер, додуше, нема амбиције да крене по трајни Марковићев потпис, већ је жеља искључиво позајмица за наредну сезону. 

У клубу се такође ради и на ангажовању суперталентованог Емреа Мора, кога Дортмунд жели да пошаље на каљење у следећих годину дана. Ипак, није јасно наведено да ли ће Хановер покушати да доведу и Мора и Марковића, с обзиром да обојица примарно покривају десну страну терена, али и средину и леви бок ако је морање. 

Лазар Марковић је већ добио Клопову потврду да може да иде без проблема, уколико себи пронађе нови ангажман. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар