Понашајте се као прави предсједник!

Делегат у Дому народа ПС БиХ Дарко Бабаљ упутио је отворено писмо предсједнику Републике Српске, Милораду Додику.

Република Српска 28.07.2017 | 15:05
Понашајте се као прави предсједник!
Писмо преносимо у цјелости:

Поштовани господине Додик,

Дужност предсједника Републике Српске је да води рачуна о свим грађанима, обезбјеђује равномјеран развој свих дијелова Републике Српске, обезбјеђење здравствене заштите свим грађанима, унапређује образовање, развој културе и спорта, побољшање услова за живот. Нажалост, данас имамо стотине угашених привредних субјеката, уништен здравствени систем са милионским дуговима, гашење подручних школа, култура и спорт су одавно замрли, а резутат Вашег рада је десетине хиљада српске дјеце која чекају да оду у иностранство и никад се више не врате у Републику Српску, најсиромашнију државу у Европи, ако смо још држава.

Дужност предсједника Републике Српске требало би да буде очување Републике Српске, њених обиљежја и симбола. Химна треба да велича огњиште и отаџбину, јунаштво српског народа, а не да велича дом и домовину.

Нажалост Ви се не понашате као предсједник Републике Српске, али то нисам ни очекивао од човјека који је предао Хрватима јасеновачку грађу и омогућио главном војном свешетенику усташке војске да га прогласе свецем. Сад би ти исти Хрвати требали да штите интересе српског народа, а као нову услугу Ви им градите аутопутеве преко територије Републике Српске који ће бити најкраћа веза сјеверног и јужног дијела Хрватске.

Нисам ништа другачије очекивао од човјека који је гласао за Венс - Овенов план, продао Брчко, регистарске таблице Републике Српске, формирао Суд и Тужилаштво БиХ, укинуо химну Боже правде и грб Немањића, укинуо платни промет са Србијом, потписао Прудски споразум о регионализацији Босне и Херцеговине. Нисам ништа другачије очекивао од човјека који је дошао на чело Републике Српске на тенковима СФОР-а као свјежи дашак вјетра на Балкану.

Дужност предсједника Републике Српске требало би да буде патриотизам. Требали сте доказати своје јунаштво и храброст у најтежим тренуцима за Републику Српску и њен народ, када се Република Српска стварала и бранила. Нажалост, Ви сте ратни профитер, издајник свог народа, једини опозиционар стварању Републике Српске. У обрачуну са истакнутим и доказаним патриотама, војницима и официрима Војске Републике Српске, користите припаднике тзв. Армије БиХ и то оне који су били припадници јединица које су починиле најтеже злочине над Србима у Босни и Херцеговини.

Дужност предсједника Републике Српске је да ради у интересу српског народа у Републици Српској а не да измишља непријатеље зарад очувања своје позиције и материјалног богатства, позиција и богатства својих страначких колега.

Данас су борци без посла, без перспективе за себе и своју породицу и представљају људе другог реда у држави за коју су се борили и коју су стварали. Врхунац цинизма је да Ви говорите о ратним постигнућима, јунаштву и пожртваованости припадника Војске Републике Српске. Често се запитам да ли Вас је имало страмота и да ли Вам образ може поднијети то што радите Републици Српској.

Молим Вас господине Додик да се почнете понашати као предсједник Републике Српске и да научите једном шта су Ваше дужности.

Будућност Републике Српске је неупитна јер Република Српска је створена без Вас и опстаће и постојаће и без Вас и након Вас,а историја све памти.

И на крају за разлику од Вас ја се с поносом могу потписати:

Дарко Бабаљ
учесник Одбрамбено-отаџбинског рата
војник Војске Републике Српске

(БН)

Коментари / 210

Оставите коментар
Name

Мирко

28.07.2017 13:08

Браво Дарко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатица

28.07.2017 13:52

Дарко, згази га ко златицу!

Name

липо

28.07.2017 14:02

Браво Дарко овоме се нема ста одузет једино требао си додат све по реду стаје упропастио тај Милоад а ја би само поједноставио све је унистено али све од до.Ако се тог зла не ресимо на идуцим изборима отице нам и коза зато позивам градане на следеце изборе да изаду и да гласају за сваког другог а само не за тог црног Милорада.

Name

Саво Дрипац

28.07.2017 14:18

Да ли то неки извјесни Бабаљ пљува по 300000 житеља ове земље којо гласаше за предсједника. Изађи му на црту пријатељу па покази ти ста мозес кад те народ изабере. Ово и јесте очајна земља кад сва мозе поср.ти предсједника како зели. Он је предсједник па какав год био народ га је изгласао кад народ одлуци неце ни бити. Да има среце Бабаљ би био процесуиран због русења угледа и цасти институција РС-а. А сто се рата тиче пиша. му се на учешће ако се тиме буса. Нека то други причају. Кренуо већ у личну кампању.

Name

Че

28.07.2017 14:42

Исто толико је гласало за Тадица. И поклопи се и ћути.

Name

100€

28.07.2017 14:42

Хоћеш да кажеш да их је на лијепе оци добио гласове Не него је народ гладн и жедан,па боље и 100€ за глас кад већ нема друге опције Е то нам је нас Додо приредио Довео на просјачки штап Па сада истрошен народ шармира са новчаницама

Name

Србин а не додиковац

28.07.2017 15:21

Саво Прави си дрипац. Немаш појма шта коментаришеш али зато као прави додиковац. Дарко Бабаљ није неки "неки извјесни". Он је познат код свог српског народа и зато је биран у Скупштину РС као србин и члан странке која је створила РС. На жалост Милорад Додик је заједно са његовим ментором Баштинцем изабран као кадар Анте Марковића. Они су исто тако учесници оснивања Марковићеве странке која је основана на Козари и то после избора у Хрватској. Са њима је био и Бешлагић и доста других првенствено људи задојеним комунизмом ( у преводу антисрпством). Навешћу ти на примјер да је Бешлагић у Тузли постао градоначелник испред те странке и то захваљујући српским гласовима. На крају ти поручујем да прочиташ Бабаљево писмо мало боље и да гледаш и друге медие а не само РТРС.

Name

Лука

28.07.2017 15:45

Саво, све ти презиме каже ко си и шта си..мисли, јадан, својом главом а не, слијепо задојен мржњом, буљиш у РТРС и климаш главом сам себи, а у дубини душе мислиш као патриоте као што је Дарко Бабаљ, него не смијете писнути од терора малог Баје, никако великог.

Name

Пасус 5.

28.07.2017 15:46

У пасусу 5. Бабаљ таксативно набраја дио највецих гријеха овог Белзебуба, али поставља се питање - како до сада није пуно висе говорено о томе, а поготово како је могуце да такав злотвор и даље ординира и унистава овај несретни народ?

Name

Владо

28.07.2017 17:07

Не бих хтео да будем страначки навијач, нити не толерантан по националном кључу, ал мислим да овој теми могу да додам још нешто. Сви знамо да је на дјелу где Срби требају повратак уништена потпуно инфраструктура, да су се људи тешком муком одлучили за останак у Р.С где требају да се решавају њихова питања. Никада им нико није пришао отворено, понудио плацеве, провео инфраструктуру и кренуо у озбиљнију реализацију овог питања не третирајуци нас као сувишне. Довољно је рећи да предност у градњи имају управо они који имају плацеве, а то су подруцја Дервенте, Брода, Самца и да су то углавном људи друге националности. Могу и да поздравим ову акцију и не спорим да је то законски дио стратегије о повратку, ал било би коректније, да и Србе неко узме под заштиту јер не познајем скоро никога ко је задовољан радом овог тако важног сектора за опстанак овог измрцваљеног народа.

Name

28.07.2017 17:32

СДС на изборима бит це казњени горе нег на прослим само наставите да пљујете по својима.

Name

Борац рс ре дрипац

28.07.2017 18:24

Када небуде куповине гласова, условљавања будзетских гласаца, када избори буду одраз воље народа онда ће бити поштован као преседник. Тренутно је лопужа и бандит, олош највећа. Напокон и од Бабаља нешто позитивно.

Name

јунаци

28.07.2017 19:52

Све јунак до јунака- сакрили се иза монитора и у мраку позивају на устанак, револуцију. Немате ви муда за то. Мени ако хоцете да одговорите, нема потребе, плату примам у € и то редовно и сасвим пристојно. Сретно стоко и немојте јаукати кад додо повуце за уси.

Name

Радивоје

28.07.2017 21:11

Па, одкуда ти брате Дарко хотел на Требевићу, и ја сам учесник одбранбено-отађжбинског рата, па сам го ко пиштољ. Како си се лијепо подмирио, сви сте исти, јадни народ!!!

Name

Саво Дрипац

28.07.2017 21:54

Бабаљ је један прилично неотесан господин који је кренуо у кампању за јос један мандат који донесе 300000 марака а о његовом патриотизму нецу причати. Предлози Бабаљ несто паметније немој само прицати да је Додик лош. Да има бољих неби он био предсједник. Не браним ја Дода не треба њему застита од оваквих владаце вјечно док је оваквих као Бабаљ и Дроњак у опозицији. Сировина обична.

Name

Србин а не додиковац

28.07.2017 23:28

Дрипац остаје дрипац и незна дати одговор на конкретне оптужбе о уништавању институција које починио СНСД и Додик. Ето придружио му се и неки ЈУНАЦИ који лагано живи вани и брига га како је народу. Њему је фора да оде на Мањачу на збор, слика се у близини Додика и онда србује негде у Европи целу годину показујући слике и хвалећи се да је био са Додиком. Јаки сте ви мени срби и ти и баја.

Name

Саво Дрипац

29.07.2017 06:11

Какве још имаш кфалификацике осим да си Србин? И ја сам Србин! Из искуства знам да сви који се бусају национализмом су кад загусти пи.де и лопови. А таквих вас је највисе у СДС-у. Ђе су вам сад крајисник и компанија све лопов до лопова. Присли Додику због лове.

Name

Сара

29.07.2017 06:43

Добро писмо, сад ће да направи још један хотел на Требевићу, напред Бабаљ, и не осврћи се

Name

Мирко

29.07.2017 06:57

РеДрипац ста ти знас децко о СДС-у кад је он са народом стварао Републику Српаку ти си какио у гаце. Оно сто је тад восјса напрабила на целу са политиком СДС-а сад твој Милорад то унистава зарад својих лицних интереса њега и његових тајкуна

Name

Фрањо

29.07.2017 07:54

Сви сте ви иста Лоповска Багра...Исли сте Ратовати по Сарајеву и Игману а Додик је Градио Приватну империју са Локалном Лактаском мафијом,Дусаницем,Вукелицем,Крметом Иванићем,Крајисником,Коју Отадзбину смо Бранили и Градили Приватне интересе БАНДЕ СДС-ХДЗ-СДА-СНС-СПС-СДП-ПДП-.....Све иста Мафија Окоријела Закоријењена....ТЈАН МЕН-ТРГ НЕБЕСКОГ МИРА-ЦХИНА....Таква вама акција треба и онда би био миран Балкан....Овако сваки Куријак коље кад позели и на који хоце нацин у Своме филџан табору-своје НАРОДНЕ ОВЦЕ...било то био у питању Србин-Хрват или Муслиман!!!!Тито док је био зив и док смо били СФРЈ народ је био колико толико Равноправно живио а сада Сиротињо цркни и цути јер ако ниси у Странци Зуцнес ли Приватне Полиције од ових супака Хапсе

Name

Драган

29.07.2017 08:22

Слиједеце године Додик це бити цлан предсједниства а Иваниц це бити предсједник републике зиви били па видјели а ове супље прице попут Бабаљове висе никога и не занимају...

Name

Горан

29.07.2017 08:54

РеСВИМА само погледајте како обицни нарос зиви па се ви овде препуцавајте али евидентно је да смо дотакли дно .Поздрав из Висеграда

Name

Посавац

29.07.2017 17:13

Не дирајте нашег(хрватског пријатеља)Додика.Уз његову помоћ хрвати ће добити ентитет укључујући и цијелу Посавину.

Name

Градјанин

28.07.2017 13:09

Ово писмо нико не мозе да оспори. Сад треба кренути и срусити резим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зозон

28.07.2017 14:08

Па имали сте изборе просле године ,па имате изборе идуце године па мјењајте ,али како ми се цини ,лос вам посао .Мјењате Додика вец 11 година али безуспјесно ..

Name

Градјанин

28.07.2017 14:42

Просли пут је умакао сад неце.

Name

маја

28.07.2017 14:44

Зато сто је криминалац који има кеш да вас покупује.

Name

РЕ ГРАЂАНИН

28.07.2017 19:27

ИМАО САМ СТРПЉЕЊА И ПРОЧИТАО СВЕ КОМЕНТАРЕ ПОВОДОМ БАБАЉЕВОГ ПИСМА. ОНИ КОЈИ БРАНЕ ПРЕДСЈЕДНИКА КАО НЕСРЕТНИ САВО ДРИПАЦ ОЧИТО ДОСТА ТОГА НИСУ СВЈЕСНИ. ОПРОСТИ ИМ БОЖЕ НЕ ЗНАЈУ ШТА РАДЕ. СВИ КОЈИ ПРЕДСЈЕДНИКА ИЗАБРАШЕ ИЗ УБЈЕЂЕЊА НЕК ИМ ЈЕ ПРОСТО, А ОНИ КОЈИ ТО УЧИНИШЕ ЗА НОВАЦ ДА БОГ ДА ДА ИХ НЕ СТИГНЕ СУДБИНА 30 ЈУДИНИХ СРЕБРЕЊАКА, А МИ КОЈИ СМО РАТ ГЛЕДАЛИ ПРЕКО НИШАНА И ПРОСУТЕ КРВИ НАШИХ САБОРАЦА НЕМОЈМО ДЕЗЕРТЕРЕ НА ТО ПОДСЈЕЋАТИ ДА НЕ БИСМО БАЦАЛИ БИСЕРЕ ПРЕД СВИЊЕ. СВИ УЧЕСНИЦИ ПОРТАЛА КОЈИ ПРОЧИТАШЕ СВЕТО ПИСМО РАЗУМЈЕТ ЋЕ СМИСАО ОНОГА ШТО ХТЈЕДОХ РЕЋИ. ПОЗДРАВ И ЧАСТ БАБАЉУ И МНОГО СРЕЋЕ НА ПУТУ СА КОЈЕГ ПОВЛАЧЕЊА НЕМА.

Name

Саво Дрипац

28.07.2017 21:46

Да бог да да сви Срби буду несретни као Саво Дрипац. Зивио нама птедсједник све док народ гласа за њега а после нека и он узива са својом породицом. А ви који вам је једино зивотно достигнуће тобозе учешће у рату гдје свака багра исплива на површину запитајте се ста цете са својим животима.

Name

Јанко

28.07.2017 13:12

Тако је Дарко. Не дозволити да хрвати харце српском земљом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

28.07.2017 14:38

Којом српском земљом? Украденом и отетом!

Name

Теx

28.07.2017 14:54

Генерале, ви, уз помоћ Ватикана, отимате српску земљу већ 150 година.

Name

Источна Илиџа

29.07.2017 07:55

Пусти Хрвате , приоритет је продати српску земљу на Требевићу браћи Арапима ! Данас је модерно србовати, дичити се ратним ранама, а новчаник пунити и виле по Требевићу градити.

Name

Лала

29.07.2017 08:44

Да вас је било на линијама колико вас има на овим порталима не би рат трајао колико је трајао. Сви уцесници рата ? Хахахаха и јос се лупају у прса. Колико вас је плацало доктора да вас прогласи војно неспособним? Или сте се крили по Србији ? Колико вас је било километрима иза линије? Сад сви хоце да сисају будјет али нема висе пара за то. Ко је ратово ратово.Ко је јамио јамио. Заборави ! Нема ниста од гледања у назад осим искуства и прослост се не мозе промјенити нити уљепасати. Али будуцност да ! РС није дрзава ! Докле год је будете тако посматрали и према њој се тако понасали слиједи вам пропаст која је пред ногама. Друго.Докле год будете опструктирали дрзаву БиХ којој ви као ентитет припадате слиједи вас исто. Докле год се не окренете тој дрзави и не прихватите је као своју десит це вам се потоп. Ви сте ратовали али опет није било онако како сте извојевали него како је на СТОЛУ договорено и подписано.Тако це и у будуцности бити. Ви У РС немате никаквог удјела у васој будуцности. Бити це како други одлуце па се ви прсили или не. Људи који одлуцују о томе су изван ових и сирих граница. Новац влада свијетом а не орузје. Онолико колико је Србија имала утјецаја на Косово толико имате и ви утјецаја на РС. НИКАКВОГ ! Зато не лупетајте глупости. Ниста ви неце те промјенити . Додик није постављен да направи РС дрзавом како ви њу сматрате. Није била нити це икад бити. Додик , Изетбеговиц и Цовиц су само агенти или продузена рука неког за кога раде. За народ не раде засигурно. Тако да био ко да додје на власт бит це опет агент тих истих. Цак и ако гласате за њега или њу ! Пара буси гдје бургија неце.

Name

Запршка

28.07.2017 13:13

СНСД-ове комуњаре неће видјети 2018. на власти. Дарко Бабаљ за министра полиције 2018. године па да појури баргу црвену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

28.07.2017 13:13

Ово је гола истина и треба је понављати сваки дан

ОДГОВОРИТЕ
Name

те Дарко Миха

28.07.2017 14:06

Функција предсједника слузи за лицно богацење,кога народ занима.Јак нам предсједник,има пуно бољих предсједника МЗ од њега али упркос томе,он јос увијек узива највецу популарност код нас,залосно али је тако.

Name

Ре

29.07.2017 08:49

Данас не влада истина свијетом него онај ко има моц . Мислите да це ово писмо Додика зигнути у срце ? Хахахаа ! Они доле су увијек гледали на горе. А они горе јос на висе и никад на доле. Пуно се врацате у прослост . А они који се врацају у прослост су особе које нису задовољне са садасњост . РС је мртав пројекат само нема нико храбрости да је прогласи и покопа. Бар од ових насих политицара. Морат це опет странац да додје да то уради.

Name

Перо Добој

28.07.2017 13:14

Додик и јест једини прави предсједник једине силе на Балкану која се успјесно супроставља ЕУ ,НАТО ,УСА,и Медјународној заједници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Перу

28.07.2017 13:33

Јел ти то озбиљно мислиш ?

Name

Црни Перо

28.07.2017 13:58

Перо пресабери се

Name

Перо који ти је мој

28.07.2017 14:48

Ти сматрас велицином предсједника који се један дан супростави ЕУ, НАТО, а други дан све то погази, па цак и свој народ. Ко те хебе и тебе и све твоје истомисљенике и нека је теско народу када пусте те фукаре да им соле памет.

Name

ре Перо

28.07.2017 21:02

Силе? Ти си спао с баглама.

Name

ре перо Добој

29.07.2017 21:50

На Озрен чувати овце и негледати ртрс 15 дана да дођеш памети.

Name

Горан

29.07.2017 22:25

Перо иди се лијеци. Ти си једна бу..ла комплетна.

Name

Мрцевци

28.07.2017 13:14

БРАВО БАБАЉ .СВЕ СУ ТО РИЈЕЦИ И НАРОДА АЛИ НАРОД МУ НЕМА ПРИЛИКУ ТО РЕЦИ ЈЕР ЈЕ ОН ОДАВНО ПРЕСТАО КОМУНИЦИРАТИ СА НАРОДОМ ОСИМ ПРЕД ИЗБОРЕ .ОН НИЈЕ НАС ПРЕДСЈЕДНИК ОН ЈЕ САМО ПРЕДСЈЕДНИК СВОЈЕ СЕКТЕ КОЈА ЈЕ СВЕ БОГАТИЈА А НАРОД МУ ПРОПАДА И ОДЛАЗИ СА КАРТОМ У ЈЕДНОМ СМЈЕРУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

28.07.2017 14:36

Народ одлази али увјек посто помогне Баји да се одрзи на власти и продуби агонију. Продају се за 50 км па позајме за карту у једном правцу. Велико ли је 50 км, вриједи и образа и постења и сто је основно понизења. Јадни смо ми све док се продајемо за педесетку једном у 4 године,колико ли је то по једном дану?! Или колико додје дан рата ако је борацки додатак 100 км? Ако овако наставимо неце имати ко да побједи Бају на изборима,гласаз це само богати и умрли. Срецно народе.

Name

Че

28.07.2017 13:15

Ово је довољно да крене револуција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

28.07.2017 13:49

Унистити РТРС

Name

Це2

29.07.2017 03:56

Ајте крените.цекамо вас

Name

адмирал

29.07.2017 20:09

И ви сто цекате и ви сто крецете тонете на истом броду. Не видим сврху било какве акције осим акције спасавања од потапања!

Name

Пале

28.07.2017 13:16

Браво Дарко,свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

28.07.2017 13:18

Све сазето,свака цаст. Колико пута помислим све то кад налетим на његове лицемјерне изјаве и тумацења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номад

28.07.2017 13:18

Зар сам ово? Требао му је поменути и грађевинску мафију, куповање избора и рекетирање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

28.07.2017 13:19

Док су други ратовали, увазени нам предсједник паре зарадјивао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

28.07.2017 13:25

Тако је! Свака част господину Бабаљу! Милораде стиди се! Због тебе све висе омладине напуста дрзаву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгана

28.07.2017 13:25

Драго ми је да је неко коначно именом и презименом,храбро,са аргументима стао на црту овом човјеку који се назива " предсједником свих грађана",а ту улогу не обавља у складу са заклетвом.Мислити за себе да сте недодирљиви кад тад се обоје о главу,дошло је вријеме да сиђете са трона господине Додик.Стизу вукови гладни правде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

28.07.2017 13:25

Тако је краљуу , нек си рекао овом униститељу Републике Српске. Поздрав из љуте Крајнине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

28.07.2017 13:27

То Даре,сада да се стави на знање да се могао играти ауторитета негдје друго.Твој мали прст вриједи висе од Дода цијелога!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МаНе

28.07.2017 13:28

Сваки коментар је сувисан! Конацно неко истину да казе. Куда иде овај свијет на целу са овим издајником!!! Дарко царе!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сцепан Сцекиц

28.07.2017 13:29

Браво Дарко сине, свака ти је на мјесту! Коме он просипа прицу о лазном патриотизму а довео је народ на просјацки стап, а од својих сарадника направио мултимилионере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радашин

28.07.2017 13:29

Свака част Дарко он је одрадио посла за хрвате него Човић он РС и нас борце гусла иза врара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поглавица

28.07.2017 13:32

Све тацно и јос се ту има додати ствари за овог парадајиз предсједника и издајника насе РС. Не његове,Спирицеве,Скрбицеве и осталих бјелосветских хостаплера који су се родили под овим насим парцетом неба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микс

28.07.2017 13:32

Знас ли Миле с ким се кацис?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

28.07.2017 13:34

Одлицно писмо, све тацно од ријеци до ријеци. Г.Бабаљ да ли је конацно досло вријеме да народ поведете на устанак против резимске власти Милорада Додика?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

28.07.2017 13:35

Дарко,момчино Уже тебе је Требиње

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Драган

28.07.2017 14:11

А ко је Бабаљ

Name

Војо

28.07.2017 15:38

Дарко је цовјек који је добио 25000 гласова на прослим изборима а да није ни један глас купио за разлику од Милорада који има све дрзавне фирме и предузедузеца да купују и уцјењују градјане.

Name

Молим

28.07.2017 15:41

Које Требиње? Је ли неко ново Требиње има у РС у.?

Name

Митар

28.07.2017 13:38

Срамота је што се дозволило да се највећи издајник Додик народу представио као неки патриота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

28.07.2017 13:39

Инквизиција на челу са Додиком као врховним папом да се одмах скине са пиједестала на који су сами себе поставили

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Ивић

28.07.2017 13:40

Бабаљ је у праву за врјијеме Додиковог предсједниковања РС је упропаштене и економски и демографски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луне

28.07.2017 13:40

Морамо прузити отпор диктатору

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо

28.07.2017 13:41

Говори овај Бабаљ врло мало,али ово сто проговори бас ти порасте притисак,истина заболи,зар не Додо?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОИНГ 747

28.07.2017 13:46

Дарко је показао да је патриота кад је требало! Дарко је једини политицар који се није промјенио и остао је добар цовјек! Дарко једини помазе ППБ,РВИ и то је истина и зна се за то! ДАРКО СВАКА ТИ ЦАСТ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срце СДС-а

28.07.2017 13:46

Шта ће сада Додо да одговори,ни сам Луцифер да га брани не би смислио квалитетну обрану Народ отвара оци полако Треба нам неко попут Бабаља да нас води јер смо бас као овце били све ове године под штапом овог издајника

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВАН СКОБО

28.07.2017 13:46

Господине Бабаљ цеститам Вам на овоме писму које упуцује на праву истину о лицности Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МУНГОС

28.07.2017 13:47

СЛЕПОМ ПИСАТИ , ГЛУВОМ ГОВОРИТИ НЕ ВРЕДИ. ОБРАЗА НЕМА , ГУЗЦИ СЕ НЕ БОЈИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Из аутобуса

28.07.2017 13:48

Једва чекам да чујем Господина Додика шта ће изјавити на задати тему

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазо

29.07.2017 20:11

Његове изјаве јос вриједе евентуално пред судом.

Name

Тјентисте

28.07.2017 13:49

Фоца воли Бабаља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Тјентисте

28.07.2017 16:51

МОЗДА ГА ТИ ВОЛИС АЛИ НЕМОЈ ГОВОРИТИ У ИМЕ ФОЦЕ СВИ ГА ПОДРЗАВАТЕ ТЈ ДОКОНИ КОЈИ НЕМАЈУ ПОЈМА ДА ДОДИК ИМА ВЕЦУ ПОДРСКУ НЕГО 2006 КАД ЈЕ БИО НАЈЈАЦИ -ИЗБОРНИ СТАБ СНСДа

Name

Инспа

28.07.2017 13:50

Храбро и срчано како и доликује правом борцу за разлику од ових што је сада "бране" из Лактаса са милионима у џеповима. Подршка за праве борце и јос јаце против лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елипса

28.07.2017 14:10

Сви смо гракнули као коцке браво Дарко, царе,и епске стихове, ПОЈАВИО СЕ ХРАБАР ЦОВЈЕК РЕКАО ДОДИКУ СВЕ КРАТКО ЈАСНО, А МИ СЕ МАНИМО ТАПСАЊА ДАРКЕ ПО РАМЕНУ ВЕЦ ДАРКО БАБАЉ КАЗИ И НАРЕДИ СТА ДАЉЕ И КАКО.СА ПРИЦЕ ПРЕДИМО НА ДЈЕЛО

Name

Странац у ноци

28.07.2017 13:51

Сада се лијепо Додо поклопи по усима и чути Дошло младо месо има да те покида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младост

28.07.2017 13:54

Драги Милораде ја мислим да ти је сада зао сто си чачкао лава док спава.Сада ћеш да осјетиш гњев српског ратника

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

29.07.2017 05:10

Бабаљ српски ратник? Хостаплер и лопов! Свакој цорби миродија у истоцном дијелу РС.

Name

Зути

28.07.2017 13:55

Браво Дарко нас пресједник је вјероватно синоц славио са Цовицем пролаз у финале његових љубимаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инспа

28.07.2017 14:05

Упркос свему и свима, Игокеа у шампионату Хрватске игра :-Д

Name

Зути

28.07.2017 16:10

Упркос свему и миле це за игокеом.

Name

XXY

28.07.2017 13:59

Дарко не смијемо остати само на писму. Сад треба кренути на резим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки

28.07.2017 13:59

Тако је! Свака цаст Дарко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пцелица

28.07.2017 14:01

Досла маца на вратанца хаха Додо срам и стид да те буде. Фуј ... Стиди се свог имена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ссс

28.07.2017 14:01

Брат мој,,као мојом руком писано

ОДГОВОРИТЕ
Name

пале сдс

28.07.2017 14:02

Свака част дарко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Понестаје ми батерије

28.07.2017 14:02

Читам и размишљам,Шта ће сада весели Додик да запјева?Да ли ону "не може нам Нико ништа" Може,мозе,Дарко Бабаљ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

29.07.2017 08:27

Ко мозе?Бабаљ? Е јадна нам мајка ако такви ко тај јазавац мисле владати. Не зна гдје све рупу има!!! Али најјаца је кад неко написа да он мозе водити СДС умјесто Говедарице. Па он не мозе људски своје домацинство водити. А вама из СДС један савјет. Сто прије надете цовијека уз БЛ да вам води странку, тек тад це те моци побиједити на изборима Додика, а док буду Говедарица и Бабаљ са кукавицом Босицем нема од СДС а ниста!!! И следеце избор це вас помести, лагано.

Name

МКС

28.07.2017 14:04

Зна се ко је прави и истински водја САРАЈЕВСКИХ СРБА то је ДАРКО БАБАЉ! Тај епитет је заслузио кад је било теско,кад се гинуло и кад се бранила РС! Какав Додик сверцер ,ратни профитер,лазов и гробар РС! Људи попу Дарка једино могу,знају,и треба да РЕПУБЛИКИ СРПСКУ преузму и воде је.како треба ,да сви будемо задовољни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

28.07.2017 14:07

Исправка: Дарко јесте мало помешао надлежности владе и предсеника, али већину написаног могу потписати као своје ставове. Респецт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.07.2017 14:11

Јел овај дипломирао на сокоцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРДЈО

28.07.2017 18:38

Стреберу, ста ти није јасно?

Name

Проф

29.07.2017 10:56

Бабаљ је дипломирао у 35 години, на птиватном факултету, и сада би да води државу. Јадно наше школство. А, ви што га подржавате као патриоту, и великог борца за РС, отиђите на Требевић, па ће те видјети како се Ваш Дарко борио....

Name

Лав

28.07.2017 14:11

Свака цаст, Дарко!!! Само тако настави, на добром си путу! Млади су уз тебе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одјава

28.07.2017 14:12

Сада ми драго сто сам са Илиџи и сто поносно могу да кажем да познајем Дарка као дијете а сада му се дивим као младом политичару Од малена је био правичан а тек сада видим да је остао досљедан себе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одани

28.07.2017 14:14

Поносна сто имао оваквог малдог и правичног човјека на овој нашој политичкој сцени

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.

28.07.2017 14:16

Огласи се Милораде Маца појела језик Демантуј сада истину ако мозес

ОДГОВОРИТЕ
Name

наталија

28.07.2017 14:19

То Дарко, нисам одавно процитала неста искрениј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гузина

28.07.2017 14:20

Поздрав брату из Недјарица, свака ти је на мјесту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

28.07.2017 14:22

Херцеговина зна да је Бабаљ ратовао и борио се док.су неки сверцовали и крали од војника .Дарко увјек си добро досао у Билецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

29.07.2017 19:13

Само питај овдје како је из рата изасао са галеријом умјетницких слика. Толико.

Name

дд

28.07.2017 14:23

Е цуј Бабаљ писао предсједнику... Е цуј Бабаљ писао Додику... Е цуј Бабаљ писао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

28.07.2017 15:33

Наравно треба му неко реци доста је са урусавањем насе Републике Српске.

Name

Ццццц

28.07.2017 14:23

Упркос свему и свима Игокеа у шампионату Хрватске игра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марс

28.07.2017 14:33

Ма набијем ти ту Игокеу на к...

Name

даја

28.07.2017 14:27

Додик це некога звати издајником, ратни профитер, од дрзаве направио мафијаско друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мањаца

28.07.2017 14:28

То краљу уз тебесмо велики позз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.07.2017 16:48

Шта је ово, ни МАЊАЧА висе није уз предсједника ??

Name

Мањача

29.07.2017 19:17

Нама су га подметнули, нисмо ми дезертери и ратни профитери, ми смо часни и поштени крајишници који радимо и живимо од свог рада. НИКАД НАШ НИЈЕ НИ БИО.

Name

ннн

29.07.2017 20:04

99 % Мањаце је уз Предсједника!

Name

мали дзими

29.07.2017 21:10

црвени боте ннн лијеци се под хитно.

Name

Радник бивси

28.07.2017 14:29

Истина, све тацно! Побисе нас а као сире патриотизам. Постене људе унистисе, дјецу и унуцад растјерасе! Има ли ова мора крај?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

28.07.2017 14:36

Свака цаст Дарко,у теби је сто срца!Вријеме је било да се конацно и отворено указе једном театралцу и преваранту на праве проблеме у овој дрзави!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сдсовац До Гроба

28.07.2017 14:39

Дарко браво гази гази само гази...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српско Сарајево

28.07.2017 14:41

Свака цаст и само напријед. Доста је било. Вратите РС народу висе је вријеме. Дарко само храбро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

28.07.2017 15:54

Додик је изавадјао Србе,тако да је он свој издајницки задатак обавио.Људи занемарите ту прослост.ДУДУКА

Name

Сдсовац До Гроба

28.07.2017 14:45

Дарко браво гази гази само гази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сда

28.07.2017 15:16

Није људи битно ко је сдс а ко снсд .. ови наводе воду на свој млин..битно је како бједно зивимо и како нас краду а дјеца им возе аута по 100 000КМ по БЛ.. реално треба гледати,ови су нас јебали до даске,никад се нецемо исцупати .. имају лову опет це побједити.ТЕСКО НАМА.

Name

ОГИ

28.07.2017 15:16

Свака цаст! Свака на мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

28.07.2017 15:24

Браво Дарко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАКИНЦИ

28.07.2017 15:30

Скидајте нам га више с врата, од њега и фамилије му не можемо дисати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

28.07.2017 15:30

Немојте ми сикирати Предсједника,неце моци руцати кад процита ово,јел тако ННН и ДРАГУТИНЕ,вјерне слуге и браниоци Предсједника.Дарко теби капа доле,али Пријатељу најгоре је кад је Народ слијеп и глух.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сцепан сцекиц

28.07.2017 15:41

Овај цовјек треба да је на целу сдс-а.Ово Вукота не би знао ни преприцати ма какви ни процитати са папира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лик с Добриње

28.07.2017 15:53

Само гази Дарко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајдо

28.07.2017 16:48

Пуна подрска Милораду од раје из Техерана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сараyград

28.07.2017 17:19

Хахах, управо тако. Го Миле го, алл нигхт лонг! :Д владај стоком док ни камен не остане.

Name

Роки

28.07.2017 17:03

БАЈА ЈЕ ПРАВИ БРАНИ Р.С ДА НЕБИ ОПСТАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добриња 008

28.07.2017 17:16

Све сто је написано је истина. Ништа није измишљено ни додано.Урусен здраствени систем, привреда у колапсу, најниже пензије у Европи, најнижи зивотни стандард, демографска катастрофа, све је то данас Република Српска.Свака част господину Бабаљу који је први пут овако јавно изнио све оно сто је истина у вези Додика . Ако народ не одлуци да ова ненародна власт оде у опозицију, онда и не треба да нам буде боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

28.07.2017 17:17

БАЈА ЈЕ ПРАВИ БРАНИ Р.С ДА НЕБИ ОПСТАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зељка дог

28.07.2017 17:18

То Дарко! Конацно лидер у СДС-у. Иде војска и на целу Даре цувас ли се Милораде?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуковинк

28.07.2017 17:20

Само Дарко у РС има војску оданих пријатеља, бораца, градјана. Спремни за одлуцујуцу битку против јереси. Република Српска је уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.07.2017 09:03

Смијесни сте ! Пуни сте себе зар не ? А ако сте толико храбри и одлуцни засто сте толико дуго цекали или ЈОС цекате ? Сви ви овдје заједно немате ону ствар. Да имате не би досло до овог до цега је досло. И овај цовјек са писмом Додику је цист промотивни потез самог себе. Купује гласове од вас наивних и то јефтино. Са овим писмом. И сам зна да ниста не мозе са њим постици код Додика али код вас видим позалио вас је подобро. Да СТВАРНО несто мисли зели хоце изасао би на цесту и протествовао и то сам самцат па са тим потезом да подигне народ против Додика овако пљунуо је Додику под прозор. Питање је да ли је ово писмо сам писао или неко други за њега ? Дјела а не слова и писма..Ово мозе свако написат а несто конкретно урадит је сасвим треце.

Name

Пуковник

29.07.2017 10:04

Он кад изадје на цесту и ми с њим, до посљедње капи крви одани Срби православци кад се боримо против јереси, це да буде метла у руке и гас. Стрпљења молим, то је највеца врлина

Name

Ре генерáл

29.07.2017 11:45

Неце он НИКАД изаци на улицу ! Неце он НИКАД то урадити јер му оваква ситуација одговара. А вама ? Вама одговара само онај који репликује а НИКАД за озбиљно да подузме. Од писање залби молби петитиес молби ниста. Ово је Бабицев маркетински трик. Ви видим добро се палите на ријеци.Проблем је сто нема дијела. Нема фактицки ни једног покусаја да се уради а да не говоримо о покусају да се несто промјени. Ви сте у РС сви на дузе стазе сјебани. И то психолоски. Разједињени сте у таборе тј. торове. Једни за овог други за оног. Ниста то није необицно.Да није да они за кога сте гласали су пасивни као и ви. Највисе сто могу је реторика. Да покрену несто ? Нема сансе..Тако и овај вас делегат који се обогатио на вас рацун па сад скупља поене на јефтин нацин.Писањем. Оловка и папир трпе све. Гледај те ста цовјек ради или уради а не ста казе. Или недај Бозе писе. Поздрав

Name

е

28.07.2017 17:42

Е супер, и сад ријетки необавијештени мисле да Дарко има пуну подршку а један лик налупао 80 коментара "браво", "подршка"... Можда ви у врху СДС-а вјерујете да ће и овде ботови радити ствар ама - не бива: само нервирају својом нападношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

28.07.2017 18:16

немој цитати коментаре и нецес се изнервирати :-П

Name

ко

29.07.2017 07:09

Ко каже да уопште читам један те исти коментар 80 пута а поготово да се због тога нервирам? Па нисам с дуда пао. Али, само ти синко ради свој пос'о, можда догураш до носача кафа за г.Савјетника.

Name

Ко ре

29.07.2017 10:05

Цитас цитас тако и треба... ови твоји це да цитају ал у затвору књиге

Name

Бели

29.07.2017 12:02

Е не знам са ког си дрвета пао,али си сигурно тресно добро па у ладовини пијес кафицу,цитас коментаре и слазес се са свим овим сто је Дарко навео у писму.Само сто не смијес то реци својим црвеним сефовима да не би добио по усима :-П

Name

ок

29.07.2017 12:30

Ок синко, немам ништа против да ти то тако видиш. Само велим да ти расипаш много енергије на методу чији ће резултат бити ништаван. Ал' добро, неко је смислио генијалан план, нема сад везе што је план к'о бушан куртон, цепајте по њему. Ал' немој да буде кмеее, кмеее у октобру 2018.

Name

Горан

28.07.2017 17:55

Дарко свака цаст,прави си борац.Само тако настави и бице напретка и промјена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

28.07.2017 18:02

700000 људи је убијено, а архивску градју Предсјендик предао и сад Тудјманова има смисла да је ту убијено неких 60.000 људи. И онда предсједник оде у Градину да брани све од свега. Издајице српског рода и порода готов си. Има код Срба Српски Син који је са 16 година митраљез носи као добровољац а име му Дарко Бабаљ! Лидер и Спасилац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

28.07.2017 18:06

Пуна подрска за Дарка из Истоцног Сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пун куфер

28.07.2017 19:04

И сад креће надметање у србовању? Као, туче се противник његовим оружјем. И други су, прије вас србовали па се далеко догурало. Него, има ли шта друго?

ОДГОВОРИТЕ
Name

тигар

28.07.2017 19:08

Свака част Дарко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тигар

28.07.2017 19:13

Сдс пале је уз дарка свака част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцени градјанин

28.07.2017 19:17

Свака цаста Дарко! Само напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

28.07.2017 19:17

Тако је, једини човјек који мисли добро за свој народ и бори се на све нацине да то и доказе! Дарко свака ти цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

28.07.2017 19:19

Требевиц је са тобом Даркоо! Свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

28.07.2017 19:21

Дарко свака цаст све у брк!!! Дарка Бабаља на цело СДС-а цовјек зна како се ради !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Члан

31.07.2017 10:30

Ти се вјероватно шалиш, па зато ће нама бити овако како је још сто година, знаш ли ти да је овај Бабаљ чак и гори од овог што га критикује?

Name

Бојан Пале

28.07.2017 19:22

Сви прави срби и борци знају ко је ратовао,а ко је сверцовао...док је народ ратовао Милорад Додик је сверцовао ,све врсте акцизне робе,казе уцествовао је у рату,јесте мозда гледао на тв-у по принципу " ВО НА РАЗЊУ,ПЈЕВАЉКА НА СТОЛУ,СЛЕПЕР НА ПУТА ,А МИ ПАТРИОТЕ ПРЕКО ТЕЛЕВИЗИЈЕ ! , хвали се понекад предсједник да је одликован за заслуге у рату... волио би да знам као и вецина градјана РС,за ста је то био заслузан ?,хвали нам се предсједник како је одликован и од Српске Православне Цркве ,па ме занима колико је платио свом другару владики Григорију ,да погура то одликовање...гради се људи РС ,али граде се Лактаси и врло мали дио Бањалуке , а замислите све сто се гради предсједнику је мило и драго...има се пара народе ,наравно имају кумови,родјаци,савјетници ,комсије,зетови и пријатељи предсједника Милорада Додика...сви су издајници осим њега ,једино је предсједник лојалан Републици Српској и бице тако све док са својом екипом не надје нацин да извуце јос једну милијарду у банке сиром свијета,има Миле јос један задатак ЕЛЕКТРОПРИВРЕДА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ...кад то продааа оде Миле у пензију ( затвор ) ,зато молим све србе да отворе оци и да уцинимо све да овакав предсједник оде у затвор ,сто прије ! ! !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војник

29.07.2017 05:16

Јб вас рат висе и борци.! Је ли њима треба дати да воде дрзаву.!? Нама требају млади људи, образовани, оаметни, наравно без бораца и без Миле да поведу РС у развој . Само ми реците да је Бабаљ паметан да мозе видити једно приватно веце предузеце?! Не мозе јер нема капацитета за такво ста. Само млади и образовани су нам будуцност!!!!

Name

Ре "Војник" РАСПУЦХИН

29.07.2017 07:01

"Војник"? Војник чији? Додиков? НАТО-а? Армије БиХ? ХВО? Чији? Нема тога правог борца ВРС који ће употребити ријечи које сте Ви употребили у вези са ратом и борцима. Да , требају млади и образовани али никако припадници режима и њихови потомци. Када кажем режим , мислим на све партије чланице режима и на све чланове тих партија. Када се промјени власт требало би извршити лустрацију. А што се тиче бораца и владања Р. Српском , изгледа да би Ваша теза била да су сви борци идиоти и неспособни за такав "задатак"? То би појаснило чији сте Ви "Војник".

Name

ИВОНА

28.07.2017 19:22

Браво Дарко, свака цаст!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градонацелник корана пале

28.07.2017 19:27

Ти и мој проле сте најаци политицари!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

28.07.2017 19:40

Ма и ти си рупа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Палееее

28.07.2017 19:44

Браво Дарко свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бастион

28.07.2017 20:29

Конацно да неко постави ствари на своје мјесто, све јасно и прецизно, а прије свега истина. Предсједнице размисли мало ста радис, газис преко мртвих и склапас пакт са дјаволом само да обезбједис фотељу. Дарко свака цаст!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луу

28.07.2017 21:01

Прво казе: ...Данас су борци без посла, без перспективе за себе и своју породицу и представљају људе другог реда у држави... Па ста би ти, да борци опет имају посао, то су имали у рату и данас је мир ако ниси схватио, а ако заиста мислис да ми је васа борба заиста несто доброг донијела, рокни се одмах. Мени требају нормални и сколовани људи, војска је марва била и остат це. Да су паметнији и храбрији неби допустили ТВОМЕ предсједнику овако понасање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

29.07.2017 07:15

А ти знаш да су сви борци несколовани? А ти знаш да бравари,цувари,архивари,возачи, не треба да раде јер немају факултет? Молим те не пљуј неаргументовано и не пљуј без да мозак укључиш!

Name

отисао из босне

28.07.2017 21:14

један од проблема сто је додо из рс отјерао многе за десет година це рс бити дезава стараца и пензионера

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

28.07.2017 21:50

ЧИТАЈУЋИ КОМЕНТАРЕ НА ПОРТАЛУ ДАРКО МОЖЕ БИТИ ЗАДОВОЉАН ЈЕР НАРОД ЈЕ НАЈ ЈАЧА ВОЈСКА БРАВО ЗА ОНО ШТО ЈЕ НАПИСАО ЖАО МИ ЈЕ МЛАДИХ ЉУДИ ЖИВОТ ЈЕ ПРЕД ЊИМА НИТИ СУ ШТА ЗАПАМТИЛИ НИТИ ИМАЈУ ПРИЛИКУ ЗА ТАКО НЕ ШТО ЗАТО ТРЕБА ПОДРЖАТИ СВАКИ ПАМЕТАН КОМЕНТАР МИСИЛТЕ О БУДУЋНОСТИ НЕ ВРАЋАЈТЕ СЕ У ПРОШЛОСТ .СВИ ЗАЈЕДНО СМО НАЈ ЈАЧИ СВЕ ПОХВАЛЕ И БАБАЉУ И ПОЗИТИВНИМ КОМЕНТАРИМА .НЕ КА НАМ ЈЕ СВИМА СКУПА СРЕТНО ЗАЈЕДНО СА БН ТЕЛЕВИЗИЈОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко Дабић добриња 4

28.07.2017 22:04

Мој Дарко колико ти се ови сто кометрису увлаце у дупе страх ме за твоје здравље да не добијес хемороиде а ови исти супуоувлакаци на изборима дадосе гласове Александри и она продје у парламент а ти не

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

28.07.2017 22:11

Цему избори кад се папкари,дописује,листици иду из странке за кога гласати?! Нема ту правде. Праве севнепринципијелне коалиције на локалу и на реп. нивоу. Сви су у власти. Лопине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Асиx 2018

28.07.2017 22:52

Браво Дарко,свака цаст! Имас око себе и лосих људи.... Среца ти је па те та омладина гура у СДС! Све си управу нема ста! Да су сви у СДС као ти побједили би давно... Знам пар младјих људи сто су уз тебе у Илидзи и Лукавици постујем их.. али висе је оних сто су уз тебе из интереса...цувај се њих !

ОДГОВОРИТЕ
Name

владо

28.07.2017 22:57

у фочи 70% су директори јавних предузећа дезертери ја им не бих дао ни лицну карту да изваде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теx

28.07.2017 23:12

Нема ефекта обраћати му се, организуј протесте и отјерај га, или ћути!

ОДГОВОРИТЕ
Name

галеб

28.07.2017 23:25

Хапси милокрада и братију покрали све унистили све РС није дрзава него заједница опстина ентитет и то сада висе није јер је све унистено оплацкано

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратни Комадант

29.07.2017 00:00

Мали, преузми команду и поведи народ, вријеме је Велики поздрав од твог друга и комаданта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

29.07.2017 00:55

Саво мојне тисра морас бранити дода јер си вјероватно негде на будзету и не видис даље од носа, видис ли да све распрода и унисти , за коју годину и за тебе неце бити плате прогледај мало не буди полтрони бот СНСД олиграхије. Поздав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паул Брајтнер

29.07.2017 03:37

ЗИВИО ДОДИК? МИЛОРАД,НАРАВНО? поцркајте мисеви,опет це вас потуци "до ногу".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

29.07.2017 06:01

БОТУ ајде мало одмори па поново на писање коментарисање

Name

Е мој Бабаљ

29.07.2017 05:27

Ово сто си написао , прво ниси ти јер си неписмен. Друго то све сто си набројао јесте тако али под притиском медународне заједнице, и ту нема одбране, као и све остале надлезности сто је СДС урадио и сто це морати урадити као задњих пар година, да би остао на власти у СА. СДС мора да игра како Бакир казе инаце их нема у власти. А и овај 1 или 2 бота сто пису су смијесни са коментарима. Зато сто твоје комсије , да управо ту гдје зивис знају ко си ти и који су твоји умно,политицки домети. Нема их, не постоје! Него настави то крцмити као сто си и до сад радио по И. Сарајеву, јер не вјерујем да це ти дрзава то дозволити. Доста си се накрао , а имас образа увлацити борце ( којих ми је искрено висе преко главе), као на твојој су страни. Срам нек те буде, да један неписмењаковиц писе писмо предсједнику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рони

29.07.2017 07:06

Стаса ти ли си? Боту један црвени, сигуран сам да си добро скуцен захваљујуци овима сто их ститс, па сад јбг по задатку се мора овако писати. Кад си вец тако паметан, де нас просвјетли, ста је оно Бабаљ и СДС издао, на који нацин слуса Бакира? Бар несто написи плаценице и уцјењени боту

Name

ннн

29.07.2017 07:25

Цуј борац

Name

Ре Рони

29.07.2017 08:33

Изгледа да стварно ронис у пјеску па ти име Рони то казе. Извуци ту главурду ноју један па погледај свијет око себе. Јбте тај паценик Стаса Косарац. Реци која је разлика измеду Бабаља и Стасе. Нема је.! Исти су али у разлицитим странкама. Исто им је сто хараце обојица по насем Сарајеву.

Name

поп

29.07.2017 06:56

Сви знамо како је дотицни господин досао на власт.ко га поставио и ста му је циљ.цовјек је пистављен да унисти републику српску.материјално и морално.да понизи све борце и унисти дрзавни апарат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хреша

29.07.2017 07:14

Све је ово овако и све је на мјесту. Али, народ к'о народ. По Еаст Сарајеву већ се гласно узвикује: Не вјеруј Бабаљу ни кад Додика напада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гондола

29.07.2017 08:55

Најбољи коментар...Назалост исти овај Бабаљ је веома кратко дзаволу продао цаст којом се дици у рату за новац и 'привидну' моц..по Еаст Сарајеву и регији и обестцастио си у великој мјери правеци од себе малог Додика...без којег не мозе да се добије посао ни НКВ радник..јер тобозе треба он да аминује... а ово видим као поцетак твоје кампање за изборе..јер зна се кад креце испирању мозга народу..прво националистицки марифетлуци..а пола године пред изборе ко је висе покро..залосно..Народе памет у главу..Ни једни ни други..

Name

Горан Требевиц

29.07.2017 09:40

Ето нека је теби добро са Додиком.а сто нам је све у каналу ником ниста СРБУЈ ПА НЕМО ХЉЕБА ЈЕСТИ напацени народе Српски

Name

дејо

29.07.2017 09:50

Један је Дарко Бабаљ!!! Стави Дарко криминалца гдје му је и мјесто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Купус

29.07.2017 13:53

Ови криминалци су и захували Рат у Бх а сада профитирају.Зар мозе и један Нормалан Цовјек да их брани.Мафија доле.

Name

Контра

29.07.2017 09:55

Пратим коментаре па немогу да вјерујм па господин Бабаљ на прослим изборим ниј добио довољан број гласова да удје у парламент БиХ него је то посло за руком Александри Пандуревиц сто знаци да у Сдс има слабиу изборну базу а сад до побједи Додик стварно нерелно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цистка

29.07.2017 10:09

ХВО конацно пројерати из РС-а. Доста је било, нема нас пуно који моземо смијемо реци у брк ал зато дајемо подрску онима који смију и могу. Гдине Бабаљ само напријед, има јос постених људи у СДС, храбрих оданих. Свака цаст свако слобо је на мјесту. Сенадер ИИ иде у историју

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смијесни сте

29.07.2017 11:48

Смијес реци ? Хахха ! А урадити ? Цик ако смијес уради несто као и онај делегат .

Name

Ре

29.07.2017 13:18

Питај Спиркета ста је урадио овај делегат, питај Дода кад му се брада тресе на помен Бабаља. Сигурно цу теби боту један прицати ста Бабаљ ради?! Питај тајкуне Срб- бос конекције. Лаганица бураз... видимо се у реалном зивоту. Ми знамо ста нам је цинити. Бабаљ за предсједника.

Name

Реалност

29.07.2017 10:16

Да ли је реално да људи у РС не виде сустину да је Додик истински заститник хрватских националних интереса, на страну разлицитости у политицком дјеловању Бабаљ и Додика, све имам плусеве и минусе ал додик је издајник. Има и у снсд добрих људи сигурно ал додо је синоним издајника од 92 и ми као сад треба и даље да цутимо. Нецемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија .

29.07.2017 10:45

Миле кад би се нормално понасао не би био уопсте примијецен у јавности као политицка лицност .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трново

29.07.2017 12:40

Дарко царе уз тебе је Трново и трновски народ!! Он це некога називати издајником, нек си му се наговорио, требало је давно неко да се огласи о Додиковом суровању са хрватима, висе су нам они зла нанијели него муслимани! Ја мислим да је он веци хрват него онај његов Цовиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дак

29.07.2017 13:27

Даре зови, само зови сви це соколови за тебе зивот дати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Независни

29.07.2017 16:41

Миле је златан какви су му конкуренти.

Name

Независни 2

29.07.2017 18:06

Златан ти је цовјек који јос увијек народу прица о требињском аеродрому,а његови златни увлакаци би сутра купили карте да лете преко истог аеродрома само да им златни цовјек нареди.Исти тај златни господин којег спомињес висе пара издваја за своје медије који га прате него за новородјенцад,за висецлане породице и наталитет!

Name

Перо Кокот

29.07.2017 14:37

Дарко, пиши му оваква писма сваки дан. Да се и он и сви који су заборавили, продсјете ко је овај човјек. Не постоји веће лицемјерје и цинизам у политици ове земље од Додиковог патриотизма. Упропастио нам је најбоље године живота, вратићемо му сигурно. Поведи нас у побједу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калиновик

29.07.2017 19:38

Дарко, освоји Трново, а потом додји у Калиновик да багру отјерамо заувијек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чуј

30.07.2017 12:41

Знаш како се сада каже... Пропао си као СДС у Калиновику!

Name

Др.Стојан

29.07.2017 19:44

Слазем са тим да Додик нема олике и да треба сто прије да оде са политицке сцене да одговара за своје криминалне радње,само имајте на уму а рс није дрзавна институција нити дрзава само мањи БиХ ентитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wалтер Wхите

29.07.2017 21:00

Сваке седмице нас задужи на берзи по 50 милиона. Дуг враћа дугом, слаже камату на камату. Масакрирао Електропривреду, ФЗО и ПИО дужни по пола милијарде марака, сваке године нас има по 15 000 мање, ове године затварамо 15 подручних школа, украо милијарду из Бирча, а нас неко треба оваквим писмима да напомиње ко је Милорад Додик?! Лидери опозиције су у талу с њим, зато нам је овако како јесте. Дарко и слични, поведите борбу или ћемо нестати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.07.2017 13:24

ЕВО сад це само да направи јос који мотел нек се надје .

Name

Цик цак

30.07.2017 23:01

Он је на власт досао на птевару, а од тад су избори сваки пут покрадени.

Name

Војковици

31.07.2017 11:57

Сад треба лијепо се покренути и заврсити са црвеном мафијом. Поразити их и отјерати са политицке сцене у рс.

ОДГОВОРИТЕ