Човић: И прошле године су прогласили екипу нејаком!

Црвена звезда је исплатила Гала Мекела и ФИБА јој је скинула забрану довођења играча. Први човек клуба Небојша Човић каже да ће се са појачањима ићи редом.

Кошарка 28.07.2017 | 22:15
Човић: И прошле године су прогласили екипу нејаком!
"За сада још нисмо ништа склопили, сад ће то да крене ускоро, па ћемо полако", каже први човек црвено-белих за Б92 и присећа се прошле године.

"Видећемо колико ће бити јака екипа у односу на прошлу годину. И прошле године је била проглашена за нејаку па је испала да је добра. Идемо полако, једно по једно", кратко је прокометарисао Човић.

Звезда је била надомак плејофа Евролиге после сјајне серије победа током зиме, али је плејоф испустила поразом (78:62) од директног конкурента Дарушафаке, почетком априла.

У клубу је овог лета до сада главна тема била одлазак многих играча, а једно време му је било забрањено да доводи играче због заосталих потраживања Израелца Гала Мекела.

Мекел је у среду исплаћен и дан касније је стигло обавештење о скидању забране.

Тим који су до сада напустили Лука Митровић, Чарлс Џенкинс, Стефан Јовић, Марко Симоновић, Огњен Кузмић, Џона Болден, Марко Гудурић, Дион Томпсон и Нејт Волтерс, бори се за наставак добрих резултата у Евролиги пред Фајнал фор који се следеће године игра у Београду.

Бранко Лазић је продужио уговор, а остали су и Немања Дангубић и Милко Бјелица уз неке млађе играче.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар