Ватрена стихија окружила бенд

Пожари који су нанели велике штете дуж медитерана у Црној Гори су под контролом, али да опасност и даље вреба уверили су се чланови "Лапсус банд-а" који су због пожара прекинули снимање новог спота.

Србија 27.07.2017 | 13:32
Ватрена стихија окружила бенд
Чланови највеће регионалне музичке интернет сензација ових дана вредно наступају, али као што су и обећали, не запостављају ни нове песме па су тако недвно снимили нумеру под називом "Чекај ме".

Већ по традицији, одлучили су да сниме и спот за песму и одабрали су неколико локација на јадранском приморју медју којима је и напустена тврдјава недалеко од Тивта.

Међутим, када су досли на локацију, нису стигли ни да распакују опрему а већ им је пришао човек из Добровољног Ватрогасног Друштва који је патролирао по околини.

"Док смо ми бирали најлепше кадрове, човек је пришао и љубазно нас упозорио да ватра није у потпуности угашена и да један мањи пожар тиња на мање од километар одатле. Рекао нам је да нам не препоручује никако да се задржавамо ту. Знајући шта се све дешавало последњих дана и колико је вата опасна, одмах смос е спаковали и отишли. Морали смо да правимо мале измене у сценарију, али шта да се ради, безбедност је на првом месту", рекли су чланови популарног младог бенда на Балкану.

Они су упркос овоме привели крају снимање и наставили своју велику летњу турнеју која је распродана још пре неколико месеци и на којој обарају рекорде у посети.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар