Позлило јој: Ана Кокић у болници

Певачици Ани Кокић је након наступа у Сутомору у суботу увече позлило, након чега је примљена у болницу, где су јој одмах дали инфузију.

Србија 27.07.2017 | 07:56
Позлило јој: Ана Кокић у болници
Ана Кокић је последњих месеци преоптерећена обавезама. Наступа скоро сваки дан, а откако је кренула летња сезона у Црној Гори, Ана скоро да нема ни дан одмора.

Једна је од најтраженијих домаћих певачица, што њу радује, али све је узело данак у суботу увече након што је Кокићева наступила у Сутомору. Певачица је одржала спектакуларан наступ, али јој је пред крај било лоше.

''Ана је публику дигла на ноге већ при првим тактовима. Певала је целу ноћ, а сви су ђускали уз њене песме. Атмосфера је била феноменална, али јој је пред крај позлило. У једном моменту више није могла да стоји на ногама, па су јој момци из бенда неколико пута помогли да нико не би приметио. Када је завршила наступ, сишла је с бине и истог момента јој је позлило. Позвали су Хитну помоћ и Ана је убрзо примљена у болницу, где су јој дали инфузију'', прича извор који је био на лицу места.

Ана је примила коктел витамина који ју је повратио и након неколико сати осетила се боље.

''Испоштовала је савете лекара да пије доста воде и да се не замара. Стрес који је протеклих недеља доживела због преоптерећења сада је узео данак и лекари су је саветовали да се одмори. То је и применила одмах по изласку из болнице'', каже даље извор.

Наиме, Ана је позвала супруга Николу Рађена и рекла му да је све у реду и да се не стресира. Папарацо “Блица” усликао ју је у недељу преко дана на плажи, где се одмарала. Ана је читав дан провела лешкарећи, пила је само воду и цеђене сокове, а алкохол није ни окусила. Након тога, одмах је отпутовала у Врњачку Бању код Николе, где он држи ватерполо камп за децу.

''Ана је одржала радионицу са малишанима на тему успеха и колико је физичка спремност битна у сваком послу. Деца су се највише интересовала за њено учешће у шоу-програму "Твоје лице звучи познато", а она им је стрпљиво објашњавала како теку припреме пред сваки наступ. Ово је била идеална прилика и да се мало дружи с децом, али и с Николом, будући да су у последње време због пословних обавеза често раздвојени – завршава причу извор.

Ана је потврдила да јој је позлило, као и да је сада боље.

''Истина је да ми је било лоше, стигао ме је умор. Сада је све у реду и настављамо са наступима и обавезама'', рекла је певачица, која се вратила у Црну Гору јер има заказан наступ у популарној будванској дискотеци.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Поповиц

27.07.2017 06:17

Туристи и естрадни умјетници слабо једу цувају линију а и новце па тако заврше на бесплатној инфузији.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дајем крв

27.07.2017 11:16

Дајем крв....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Л

27.07.2017 15:06

Паре проклете, си би се убили за 5€ хране , а када је дзабалук шта ти људи могу појести и попити.Какве црне дијете