Гвардиола најављује рат за Мбапеа!

Реал није моћнији од нас! Тренер Манчестер Ситија шаље поруку да његов клуб може себи да приушти појачање попут Мбапеа.

Фудбал 28.07.2017 | 23:45
Гвардиола најављује рат за Мбапеа!
Јуче је изгледало да је готово, али изгледа да и није баш! Реал неће тако лако победити у рату за Килијана Мбапеа. Поред Краљевића, Манчестер Сити и Пари Сен Жермен се такође надају да могу до аутограма најперспективнијег младог играча у Европи.

Иако је Манчестер Сити већ потрошио преко 240.000.000 евра на појачања овог лета, Пеп Гвардиола трвди да и даље има простора за велике куповине попут Мбапеа чија цена износи око 180.000.000 евра. Монако је јуче демантовао да је продао играча Реала, можда баш због чињенице да му одговара рат великана за својиу златну коку. Очекује се лицитација на којој ће три пребогата клуба ломити копља за Мбапеовпотпис, а Гвардиола каже да његов клуб може финансијки да парира Мадриђанима.

Стратег Манчестер Ситија је на конференцији за медије у Америци одговарао на питања оМбапеу и иако је избегавао да потврди дефинитиван интерес Грађана за Француза, није га ни демантовао.

“Он је и даље играч Монака, али све је могуће. Тражимо још појачања, али он је и даље  играч другог клуба. Имамо двојицу изузетних нападача Агуера и Габријела Жезуса, али видећемо шта ће бити до краја… Прелазни рок траје до 31. августа. Реал не може да понуди више од онога што може да понуди Манчестер Сити. Прешли смо дуг пут да бисмо дошли до нивоа на којем су Реал и Барселона и знамо да је потребно још времена да их стигнемо”, рекао је Гвардиола.

Лицитација може да почне… 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар