Реал мора брже, Мбапеу цијена скаче из сата у сат!

Расплет чекају Сити, ПСЖ и Бејл! Мадриђани тренутно не нуде Французу ни минутажу, ни већу плату од конкурената.

Фудбал 28.07.2017 | 00:00
Реал мора брже, Мбапеу цијена скаче из сата у сат!
Јуче је Марка продрмала Европу ексклузивом да Реал Мадрид доводи Килијана Мбапеа у трансферу тешком и до 180.000.000 евра. Прича о суперталентованом Французу и данас узбуњује фудбалску јавност широм Европе.

Из Француске стижу вести да ће трансфер бити чак и већи него што јеМарка јавила. Угледни Л'Екип пише о обештећењу од 180.000.000 плус 20.000.000 кроз евентуалне бонусе. Шпанци су се надали да ће Реал можда успети да заврши посао за мању цену - 150.000.000 плус бонуси. Није искључено да Мбапеова цена расте из сата у сат јер Реал није једини заинтересовани клуб.

Многи извори из Француске и Енглеске тврде да су Манчестер Сити и Пари Сен Жермен и даље у игри за младог нападача и да су спремни да плате чак и више од Реала. Поготово ПСЖ којем полако нестају илузије да ће ангажовати Нејмара. Манчестер Сити не крије да је у игри. 

"Он је још Монаков играч. До краја свашта може да се деси, желимо још неке играче, али је он још Монаков фудбалер", рекао је Пеп Гвардиола. 

Зато је битно шта ко од њих нуди Мбапеу. Нема дилеме да би играч највише волео у Реал. Али му Краљевски клуб не нуди ни загарантовану минутажу, ни највећу плату. Према информацијама са Пиринеја, Мадриђани нуде Мбапеу тек 7.000.000 евра по сезони. Са друге стране, ПСЖ је спреман да младом асу понуди уговор вредан 12.000.000 евра годишње. Разлика је...

Такође, поставља се питање Мбапеове улоге на терену. Где би нашао место поредБејла, Роналда и Бенземе. Реалов предлог да играч остане на позајмици у Монаку је одбијен од старта са Мбапеове стране.  Јасно је да ББЦ трилинг има предност, а ни Реалу баш не иде у прилог да најскупљег играча у историји фудбала прикује за клупу. Без обзира на велики број утакмица, све чешће повреде Бејла и чињеницу да ће Роналдо прескакати утакмице, опет то није довољан простор за Мбапеа. Зато су јуче у Лос Анђелесу састанчили Флорентино Перез, Зинедин Зидан и Хосе Анхел Санчез.

Причало се о улози Мбапеа, а поједини шпански медији спекулишу да се причало и о продајиГерета Бејла! Велшанин би огао да буде продат како би се направило место за Мбапеа, а Манчестер Јунајтед само чека зелено светло из Мадрида да крене у акцију. Због чега је на „стенд-бај“ стављена куповина Перишића... 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар