Скин двије године у Партизану!

Американац Џејми Обрајан Скин друго је појачање КК Партизан овог лета, потписао је двогодишњи уговор са црно-белима.

Кошарка 28.07.2017 | 21:30
Скин двије године у Партизану!
Скин је крилни центар који је прошле сезоне играо за Пећ са Косова и просечно бележио 12 поена у Балканској лиги.

У досадашњој професионалној каријери наступао је за француски АСВЕЛ, затим италијански Монтегранаро, израелске тимове Макаби Ашдод и Ирони Ашкелон и белгијски Монс.

Џејми Скин је током колеџ каријере играо за универзитете Вирџинија и Вејк Форест. У НБА летњој лиги, нови кошаркаш Партизана је 2013. године играш за Чикаго Булс, а 2014. и 2015. за Шарлот Хорнетс.

"Гледали смо више играча, али с обзиром на буџет тражили смо нешто што није много скупо, а по квалитету би одговарало. Мислимо да је Скин право решење, може да игра на обе центарске позиције", рекао је спортски директор Драган Тодорић за "Спортски журнал".

Партизан је пре Скина довео центра Обрада Томића из босанскохерцеговачког Какња.Аустралијанац Том Вилсон је најавио долазак пре месец дана, а спекулише се још о Ти Џеју Вилијамсу, Николи Радичевићу, Стефану Јанковићу, Николи Јовановићу и Марку Чакаревићу.

"Помињу се многи, ми гледамо играче и радимо. Глупо је причати о било чемо док не дође до завршне фазе. Ту су још четворица, петорица играча, али то ништа још није завршено", рекао је директор црно-белих.

Партизан је од пролећа без председника и без јасног финансијског плана за следећу сезону.

"Функционишемо тако како функционишемо, без новца. Нема никаквог прилива већ дуже време, надамо се да ће се ситуација променити од половине августа. Још је сезона годишњих одмора, тешко је сада окупити људе. Бићемо активнији у августу", закључио је Тодорић.

Из прошлосезонске поставе нови тренер Мирослав Мута Николић може да рачуна само на Вању Маринковића, Михајла Андрића, Слободана Јовановића и Николу Танасковића.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар