Лукасова бивша о раскиду

Први пут од како је раскинула са Лукасом, Лозничанка је решила да проговори и ексклузивно за „Ало!” открије због чега највише пати.

Србија 26.07.2017 | 08:22
Лукасова бивша о раскиду
Како се осећате сада, после раскида са Ацом Лукасом, а након силних сликања за домаће медије и изјава да је ваша веза озбиљна? Помињан је чак и брак?

- Жао ми је што се све догодило на такав начин, али неке ствари се једноставно десе. Не жалим ни због чега у животу, тако ће и остати, јер то сам ја.

Шта се дешава сада? Да ли сте се можда помирили са супругом Жељком или сте у процесу помирења?

- Не. Све и да ми он опрости, ја себи нећу никад опростити то киме сам хтела да га заменим. Он је био једини прави, вредан и незаменљив мушкарац у мом животу. Но, немају све приче срећан крај.

Шта се конкретно десило с Ацом и како је дошло до раскида?

- То не бих коментарисала. Сматрам да, иако сам интелигентна, нисам компетентна да коментаришем таквог човека.

Увелико се прича о помирењу Соње и Аце због ћерке Викторије? Како то коментаришете?

- Све је било пребрзо и такве ствари се, нажалост, дешавају. У животу не можете баш све да контролишете. Оно што је било већ се десило и нема назад. Сад само можемо бити паметни за убудуће због наших најближих и наше деце. Створила се не велика, него превелика фама, али то је било и за очекивати.

Мислите ли, на крају, да је Аца ипак гајио нека осећања према вама? Причао је да је јако заљубљен...

- Не мислим о томе уопште, верујте. Спремам се за пут, идем у Црну Гору, да се договорим са мужем о разводу и спремим се за нови почетак. Мом детету и мени следи тежак период и не желим више да дајем било какве изјаве.

Ко разуме, схватиће!

Тешко је укратко описати шта се све дешавало фолкеру последњих месеци, а није искључено ни да неком сценаристи шпанских серија послужи као идеја за нову сапуницу.

Лукас је, наиме, прво сазнао за аферу своје супруге Соње Вуксановић са бившим кошаркашем Марком Јарићем. Јавност до краја није стигла ни да схвати да ли је Соња заиста преварила Лукаса и колико је трајало то њено неверство, а медији су већ повезали фолкера са певачицом Аном Севић и прозвали га да ни он није био веран својој супрузи.

Прашина око тога није стигла поштено ни да се разлети, а камоли да се слегне, Дарко Лазић није стигао ни да реагује како би преварени муж требало, а у овај четвороугао улетела је Бранислава Пашајлија.

Лукас је на сва уста разгласио развод од Соње, писао је отворена писма њеном бившем мужу Жељку Шашићу и говорио како је Бранислава извор његове среће и његова будућност.

И таман кад су сви сазнали за до тада непознату Пашајлију, они се расташе. Заједничке слике до јуче заљубљених голупчића су нестале, а Лукас се поново видео са Соњом, како је рекао, због ћеркице Викторије. Сад кажу да постоји шанса да се помире.

За то време, Ана Севић и Дарко Лазић тврде да су јачи од свих трачева, Марко Јарић шета нову цицу у Мајамију, а Бранислава се каје што је преварила мужа Жејка. Материјал за сапуницу, нема шта!

Извор: Ало

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

пунто

26.07.2017 07:02

Јадно зенско,помислила да има лову,а он дузан као Грцка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубраwка

26.07.2017 08:56

Превисе медијског простора,ни за ста....ни у за ког...

ОДГОВОРИТЕ