Навијачи Олимпијакоса и Звезде планирају у Хумску!

ФК Партизан саопштио је да има сазнања да навијачи Олимпијакоса и Црвене звезде планирају да уђу на стадион у Хумској 1, иако им то није дозвољено.

Фудбал 25.07.2017 | 19:00
Навијачи Олимпијакоса и Звезде планирају у Хумску!
У договору два клуба под окриљем УЕФА гостујући навијачи не могу присуствовати утакмицама, па су из Хумске саопштили да ће забранити улазак присталицама Олимпијакоса и њиховим пријатељима из Звезде.

"ФК Партизан овим путем обавештава јавност да има сазнања да је упркос договору ФК Партизан и ФК Олимпијакос, постигнутим под окриљем УЕФА који се тиче неприсуствовања гостујућих навијача на утакмицама у Београду и Атини, одређени број присталица ФК Олимпијакос присутан у Београду.

Такође, постоје информације да су одређене присталице ФК Црвена звезда дошле у посед улазница за утакмицу и да имају намеру заједно са групом присталица ФК Олимпијакос, а упркос званичним ставовима оба клуба и забрани УЕФА, присуствују вечерашњој утакмици.

ФК Партизан обавештава јавност да присталицама ФК Олимпијакос и ФК Црвена звезда неће бити дозвољен улаз на стадион Партизана. Ова одлука је донета једино у циљу спречавања готово сигурних сукоба који би настали на стадиону.

Извесност сукоба постоји због чињенице да су навијачи ФК Партизан куповали улазнице за све секторе на стадиону, укључујући и сектор уобичајено предвиђен за гостујуће навијаче, што је у складу са договором са УЕФА, о неприсуствовању гостујућих навијача на обе утакмице.

ФК Партизан ће лицима којима неће бити дозвољен улаз на стадион, у складу са горе наведеном одлуком, а која имају уредно купљену улазницу, рефундирати новац.

Посебно истичемо да је једини мотив доношења ове одлуке искључиво потпуна безбедност гледалаца и учесника, те одигравање вечерашње утакмице у искључиво спортским и регуларним условима.

Уверени смо да ће припадници МУПа Србије предузети све мере из своје надлежности и тако успети да спроведу у дело одлуку ФК Партизан која је донета по препоруци УЕФА и договору оба клуба", саопштио је ФК Партизан.

Први меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и Олимпијакоса на програму је у уторак увече од 20:45 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар