Како се бирају порно глумци?

Један корисник друштвене мреже Реддит поделио је причу о свом пријатељу који је постао порно глумац, и свим условима које је морао да испуни како би добио тај посао.

Занимљивости 25.07.2017 | 07:28
Како се бирају порно глумци?
''За почетак, ако вам је полни орган мањи од 20 центиметара, заборавите на улогу. Такође је потребно да сте у стању да постигнете ерекцију врло брзо и са врло мало стимулације'', почиње причу корисник Реддита.

Биће вам потребан професионални портфолио са сликама на којима позирате као модел, а добро би вам дошло и мало искуства, макар и аматерског. Није једноставно, али ако сте догурали до интервјуа, тек онда следи право искушење.

''Улазиш у собу у којој се налази старији мушкарац који ће те замолити да извадиш полни орган и дати ти отприлике 30 секунди да постигнеш ерекцију. Могло би се десити да је тамо и глумица која ти може помоћи, али и не мора. Допустиће ти да јој гледаш груди, а ако си стварно згодан можда ти допусти и да је додирнеш, али ништа испод струка'', написао је.

Након тога, тражиће од вас да мастурбирате око 10 минута без икакве визуалне стимулације, а затим имате минуту времена да достигнете врхунац. Ако им се свидело, мораћете то све да поновите и притом имате само 30 секунди да им приуштите кадар вридан снимања.

''Док се снима, најважније је знати да мораш да одржиш ерекцију док се мењају углови камере, док расправљаш с редитељем о сцени, док глумици поправљају шминку и слично. Мораћеш да имаш сексуални однос у необичним и често неугодним позама. Они желе да добију добар снимак глумице, а ти си овде само полни орган'', објашњава корисник и додаје да је такође "веома важно да сте у одличној форми и да сте врло отворени око своје сексуалности".

Извор: Информер

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дарио

25.07.2017 09:36

Лазу..не морас имат 20 цм, и није бас добро плацено како се мисли.. и убије ти зељу за приватним сеxом неко вријеме.

ОДГОВОРИТЕ