Лејкерси опет сањају велико!

Навијачи Лејкерса после неколико година опет имају велика очекивања од свог тима.

Кошарка 27.07.2017 | 13:30
Лејкерси опет сањају велико!
Договорени трејд за Криса Пола им је пре неколико година забранила лига, потом није успео експеримент са довођењем Стива Неша и Двајта Хауарда уз Кобија Брајанта, који се у међувремену повукао.

Неколико високих пикова из претходних сезона (Џулијус Рендл и Деанђело Расел) нису донели оно што се очекивало, амо је пик друге рунде Џордан Кларксон надмашио предвиђања.

Међутим, долазак Лонза Бола као прве велике универзалне звезде попут Брајанта, пробудио је амбиције "језераша".

Надају се да ће Бол, Рендли Кларксон уз све бољег Брендоан Инграма, те још једног рукија Кајла Кузму и једино појачање од слободних агената Кентевијус Колдвел-Поуп вратили тим у плеј-оф после вишегодишњег одсуства.

Наравно, не очекује се то од предстојеће сезоне, већ од наредне, јер ће Лејкерси имати довољно простора у селери кепу да бирају на тржишту међу највећим звездама лиге.

"Навијачи Лејкерса би требало да буду узбуђени. Вратили смо се", потврдио је ове амбиције на представљању Бола легенда клуба и председник Меџик Џонсон.

Лејкерси су већ распродали све сезонске карте за Стејплс центар. Пред драфта средином јуна Лејкерси су обновили 95 одсто сезонских карата.Након што су као другог пика изабрали Бола, а он одушевио током Летње лиге, отишло је и преосталих пет одсто.

За разлику од прошле сезоне када је продато само 175 карата након отвореног разгледања седишта у Стејплс центру, ове године су навијачи купили 600.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар