Наставак прогона неистомишљеника

Локални СНСД наставља са прогоном неистомишљеника у својим редовима, што је и потврђено и конфузном сједницом њиховог Општинског одбора, као и још више дезоријентисаном конференцијом за штампу, приликом чега је СНСД покренуо поступак искључивања троје одборника из странке, а у исто вријеме их позвао да се врате у Клуб одборника СНСД-а, поручили су из ОО СДС-а Теслић.

Република Српска 24.07.2017 | 10:56
Наставак прогона неистомишљеника
Иако се СНСД званично оградио и осудио пријетње и нападе на непослушне одборнике своје странке који су учестали претходних мјесеци, а чија је кулминација напад на возило одборнице Дијане Ђекановић, свједоци смо још учесталијег наставка јавног „разапињања" троје одборника ове странке и путем „званичних" гласила СНСД-а, али и путем незваничних, који заговарају политику ове странке, приликом чега се иде до најгнуснијих вријеђања и фабрикација, гдје се не штеде ни породице ових људи.

СНСД је посљедњим јавним иступима заправо потврдио све наводе троје одборника те странке да мјесецима трпе шиканирање, увреде и пријетње од стране својих страначких колега, па и пријетње њиховој дјеци, о чему су и јавно презентовани аудио снимци тих пријетњи, који не остављају ни трун сумње из којег правца и у чију корист се те пријетње врше.

Пријетња Драгану Николићу да ће бити науђено његовој дјеци, уколико у року 3 дана не врати мандат СНСД-у, говори сама за себе недвосмислено, као и чињеница да се неко потрудио да сазна тачну адресу кћерке Дијане Ђекановић у Њемачкој и упути јој сличне пријетње.

Представник СНСД-а у изјави за АТВ није уопште демантовао тврдње ових одборника, него је чак потврдио њихове изјаве да су они мјесецима неподобни у својој странци, то јест да „не поштују одлуке органа странке и не раде у складу са Клубом одборника", те да је покренут поступак њиховог искључења из странке.

Уколико је заиста раније покренут поступак за искључење ових одборника из странке, зашто се тек сада на ту тему сазива Општински одбор и чему понављање те одлуке и поступка на данашњој сједници?

Одговор је једноставан: да би се ублажиле посљедице објављених аудио снимака по политику те странке у Теслићу, извршио додатни притисак на непослушне одборнике, и да би предсједник локалног СНСД-а презентовао алтернативну верзију догађаја која је апсурдна, колико нелогична, смијешна и супротна здравом разуму.

Неко би требао да повјерује предсједнику СНСД-а који у саопштењу каже да се ексцеси дешавају када политичка клима не одговара СДС-у, другим ријечима да СДС стоји иза пријетњи дјеци непослушних одборника СНСД-а од којих се пријетњама тражи да врате мандат СНСД-у, а да ствар буде апсурднија да СДС стоји иза паљевина аутомобила свог кандидата и предсједника ПДП-а и демолирања куће предсједника ДНС-а, који су коалициони партнери СДС-а!

Колико су те тврдње нормалне и колико имају везе са здравим разумом и памећу нека народ процијени сам!

Подсјетићемо такође на 2014. годину и на организован атак у изборној ноћи стотину присталица СНСД-а, међу којима су били и челни људи те странке, на домове и породице начелника и замјеника општине Теслић, као и неколико одборника СДС-а, који вероватно по Богданићевој логици и „памети", нема везе са СНСД-ом, него је вјероватно некако организовао СДС!

Пошто СНСД се наводно ограђује од пријетњи и напада својим неподобним одборницима, не може се оградити од задњих јавних иступа, гдје се тим истим одборницима јавно пријети тужбама за приватни разговор три лица, што нас враћа у комунизам и вербални деликт, а такође не може се оградити ни од гнусног „разапињања" породица ових људи на СНСД-овим незваничним испоставама, које објављују детаље са сједнице ОО СНСД, чак неколико сати прије било какве објаве у медијима или званичног саопштења СНСД-а.

Ако по СНСД-овим тврдњама није истина да су ови људи трпили мјесецима пријетње и увреде од својих страначких колега и ако СНСД се заиста ограђује од пријетњи, уцјена, напада и ексцеса против својих одборника и ако заиста искрено желе да се ти људи врате у оквире Клуба СНСД-а, зашто онда настављају јавну званичну кампању против њих, као и прљаву незваничну преко друштвених мрежа?

Наравно, народ све види и народу је јасно и народ ће најбоље судити на изборима, као што је пресудио на изборима прошле године, када је као и данас СНСД се служио лажима да се СДС распада и да СДС масовно напушта чланство и да начелник општине нема подршку грађана, а СДС је направио најбољи резултат од 2000. године, као и начелник општине који је имао најбољи резултат од свих досадашњих начелника са скоро 15.000 гласова и једини је начелник који је обновио мандат!

Оно што је на маргинама саопштења СНСД-а и његовог предсједника значајно да је разоткривена још једна његова интрига, коју је јавно признао и путем саопштења своје странке да он као министар здравља петља се и у ловство и да стоји иза „обећања" и мешетарења са додјелом ловишта ловачким удружењима, гдје је на крају извисило ловачко удружење „Борја", чији чланови ево по овом признању имају прилику да се за то захвале министру.

Извор: СДС Теслић

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Није него

24.07.2017 09:51

Не разумјем зашто људи иду у те организације па ваљда су знали шта су они и чим се они баве. Против таквих мафијашких структура треба се борити а не бити њихов члан или њихов симпатизар. Секта је најоштрија према свијим члановима који мало измакну контроли и не понашају се у стилу хорде која све пљачка и уништава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Интереси

24.07.2017 11:20

Једино су ИНТЕРЕСИ вјечни, ето зашто иду тамо и гласају за њих. Зарад личног интереса не гледају општи, зарад килограма меса кољу бика.

Name

ннн

24.07.2017 10:07

Лицни интереси су изнад политике. Драган Николиц је формално био цлан СНСД-а а заступао је политику ПДП-а. Такодје, Дијана ДЈекановиц зели само да јој се ријеси градјевинска дозвола за објекат- зграду у центру града,друго је ниста не интересује, супруга је вец запослила! Предсједник Додик мора хитно да рјесава стање у Теслицу а самим тим и у Министарству Здравља!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре нннн

24.07.2017 10:39

Хоцес да казес да је сам свом дјетету пријетио?! Драган Николиц је био СНСД 1/1.

Name

ннн

24.07.2017 11:04

Хоцу да казем да док је Владо Дјуриц подрзавао СНСД дотад је и Драган Николиц био у СНСД-у! Не подрзавам да било ко пријети а поготово дјеци!

Name

ннн

24.07.2017 11:16

Хоцу да казем да је Драган Николиц био у СНСД-у док је Владо ДЈуриц подрзавао СНСД! Такодје зелим да питам колеге из СДС, па зар немате бољег кадра од Дијане Дјекановиц?

Name

Ре ннн

24.07.2017 11:43

Овдје се ради о пријетјама дјеци, породици, насиљу,паљењу аутомобила, униставању имовине.Сви ви који стављте интересе испред зивота људских ниста нисте бољи од оних који су та дјела цинили.Скрецете тему.

Name

мали дзими

24.07.2017 12:41

Погледај ннн како се црвена секта обрацунава са цлановима који не размисљају као они. теслиц је само поцетак, ста це тек бити следеце то бог само зна

Name

ннн

24.07.2017 13:07

Та три одборника никада нису ни били прави цланови СНСД-а! Реално гледајуци они су лоса процјена Министра Богданица

Name

Ре ннн

24.07.2017 13:52

Добро ти реце овај горе мора онда да је Николиц сам свом дјетету пријетио.Ти подрзавас насиље.Ста мислис ције је дијете на реду кад имас тако памети?Лоса процјена је та сто ти толико "камцис" на њих да би заститио странку.Одвоји јаре и паре: насиље од странке и онда коментариси.Својим коментарима повезујес насиље са странком.Нико други него ти својим коментарима.

Name

Wолт

24.07.2017 15:44

Висе је Владо Дјуриц гласова просле године донио Богданицу наго иједан цлан СНСД-а.То зна цијели Теслиц.Да би објаснио пораз пред предсједником зртвовао је оног који му је донио највисе.

Name

???

24.07.2017 10:26

Дијани треба дозвола за Миленијум да се гради, Сави за његов простор видјели како је Марко( лане) паметно одрадио прелазак и докопао се локације натргу ја их потпуно разумијем. А Николиц је у натури са Карамандјом и то је сасвим ок тако то данас функционисе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ннн

24.07.2017 12:36

Не треба се Дијани дозволити да гради ако по регулационом плану није дозвољена градња. Ако је дозвољена градња онда не видим ста је спорно!

Name

Сибир

24.07.2017 10:28

Николицу и остале зртве града Теслица само издрзите и немојте поклекнут у намјери да застите своју дјецу и породицу.Ко стоји иза свега нека истрага показе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милун

24.07.2017 10:29

Десавања у граду Теслицу прати цијела РС а и сире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

24.07.2017 11:12

У Зворнику поједини чланови СНСД имају по 3-4 примања тј. надокнаде и све се врти у један круг .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубраwка

24.07.2017 11:39

Име и презиме...? Ко ?Једино тако нозе несто да се уради..А не,оwде неко несто некоме....Имена!Кад вец коментарисете.

Name

борац

24.07.2017 11:20

Нас народ нема политицку културу као ни многе друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богданиц је највеце зло...

24.07.2017 11:27

Које се десило Теслицу у задњих 30 година, ни у рату нису биле овакве тензије и насиље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

24.07.2017 11:49

у Теслицу се створио проблем када је БОСЊАК постао секретар СНСД- а.То цланство највисе замјера Богданицу.Тај цовјек је психопата.Рајко је био господин.

ОДГОВОРИТЕ