Коларов: Циљеви су јасни, даћу 100 одсто у Роми!

Српски репрезентативац Александар Коларов званично је постао фудбалер Роме са којом је потписао трогодишњи уговор, објавио је италијански клуб.

Фудбал 23.07.2017 | 20:15
Коларов: Циљеви су јасни, даћу 100 одсто у Роми!
Коларов се после седам година у Манчестер Ситију вратио у Рим, где је наступао за Лацио, али сада у редове љутог ривала, у трансферу вредном пет милиона евра.

"Веома сам срећан што сам дошао у Рому, даћу 100 одсто својих могућности. Циљеви су јасни, само победе", рекао је Коларов за клупски сајт.

Задовољство због доласка Коларова на Олимпико изразио је спортски директор Монћи на чије инсистирање је стигао левоноги српски бек.

"Александар има велико искуство и одмах ће бити од велике помоћи екипи, на терену и ван њега. Захвалио бих му на великој жељи коју је показао да додје код нас", поручио је Монћи.

Он је са новим саиграчима одрадио и први тренинг данас, а Един Џеко највише се обрадовао доласку Коларова.

За седам година у Ситију освојио је две титуле у Премијер лиги, два Лига купа, ФА куп и Комјунити шилд, а одиграо је 243 утакмице и постигао 21 гол.

Долазак Коларова у Рому изазвао је бес код навијача Лација, који су на мечу против СПАЛ-а истакли транспарент "Коларов црв".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар