Најскупље појачање, а спреман да игра 20 минута?!

Сејдуба Сума дебитовао је за Партизан у мечу првог кола Суперлиге Србије против Мачве, коју су црно-бели добили са убедљивих 6:1.

Фудбал 23.07.2017 | 18:45
Најскупље појачање, а спреман да игра 20 минута?!
Изгледао је солидно на терену, али је видно да му недостаје физичке спреме, што је мало чудно када играча преставите као најксупље појачање у историји клуба.

Фудбалер из Гвинеје плаћен је 1,65 милиона евра и партијама на терену очекује се да оправда уложени новац.

Црно-беле у уторак можда очекује и најважнија утакмица у борби за пласмана у Лигу шампиона, пошто екипа Мирослава Ђукића дочекује грчки Олимпијакос. Управо због тога, очекивања од Суме се велика, али он није спреман за више од 20 минута игре.

"Он је одличан играч и најбитније је да уђе у физичку форму. Још није у топ форми, полако га спремамо. Мислим да није спреман за више од 20 минута против Олимпијакоса", рекао је Ђукић на конференцији за штампу после меча са Мачвом.

Бившег играча Слована из Братиславе спремају полако, али постоји могућност да ће његове добре партије бити потребне одмах на почетку сезоне, с обзиром да црно-бели играју за Европу.

Притисак свакако јесте на Суми, уложен је велики новац, за ово поднебље, у њега и како ствари стоји мораће веома јако да ради како би оправдао звање – најкупље плаћеног играча у историји клуба.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

www

23.07.2017 17:02

Не будите наивни Ђукић је занат учио од старих европских вукова не октривају се сви адути пред вазну велику утакмицу као сто је утакмица са Олимпијакосом

ОДГОВОРИТЕ