Водитељка има ноге за медаљу

Драгани Катић године не могу ништа!

Забава 22.07.2017 | 19:26
Водитељка има ноге за медаљу
Једна од најпопуларнијих водитељки на нашим малим екранима ушла је у шесту деценију живота, али се то по њеном изгледу уопште не би рекло. Водитељка се ових дана одмара у Херцег Новом, где ју је и уловио папарацо „Ало!”, па смо на лицу места имали прилике да се уверимо да Драгана изгледа супер.

Водитељка је била опуштена, без шминке и у прозирној туници, испод које се назирао бели бикини. Полако је шетала и стајала код сваке тезге да погледа сувенире. Да јој одмор на мору и те како прија, било је и више него очигледно, а нарочито је, чини се, била срећна што је опуштено шетала и причала са продавцима сувенира. Када је задовољила шопинг-грозницу, Драгана се упитила на плажу. Бирала је неко време лежаљку, јер јој је било битно да буде што ближе мору, а како је већ било поподне, плажа је била крцата. Ипак, Катићева се снашла и сместила, а онда остатак дана уживала у сунчању и брчкању.



одитељка је, по свему судећи, иза себе оставила тежак период и сада ужива у животу. Подсетимо, Драгана је недавно за „Ало!” истакла како је целе године посећивала психијатра.

- Имала сам тешке дане, пре свега када сам изненада после кратке и инвазивне болести изгубила драгу пријатељицу. После тога родитеље, а као јединици то ми је баш тешко пало. То су ужасно болни и преломни моменти у мом животу. Када сам осетила потребу да се обратим психијатру и да разговарам о томе на који начин подносим губитак, ја сам то и учинила. Отишла сам и много ми је помогло. Свима бих препоручила да када западну у неке проблеме и животна искушења и када виде да не могу сами да се изборе са тим посете стручно лице - открила је за „Ало!“ Драгана Катић.

Сигурно је да су тешки дани иза водитељке и да она сада максимално ужива у животу.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

23.07.2017 10:42

Не дај се генерацијо.

ОДГОВОРИТЕ