Концерт за покојног Цунета

Трг у Убу био је тесан да прими све оне који су у петак увече дошли да испрате спектакуларни концерт који су заједно одржали Шабан Шаулић, Илда Шаулић и "Дејан Петровић Биг Бенд".

Забава 22.07.2017 | 16:03
Концерт за покојног Цунета
Преко 17.000 људи закрчило је све прилазне путеве централном делу града не би ли присуствовало догађају који је обележио овогодишњу манифестацију "Убске летње вечери". Упркос тропским врућинама које ових дана владају, људи су путовали и по педесет километара да би уживали у јединственом музичком спектаклу. На сцену је најпре изашао власник титуле "Прва труба света" који је са својим "Биг бендом" атмосферу већ од првих тактова довео до усијања. Ређали су се хитови, а онда је наступио и емотивни тренутак када је Дејан сплет народних песама посветио Цунету Гојковићу.

- Цунетов одлазак губитак је не само за народну музику, него и за људе широм Србије, региона и целог Балкана. Био је велики уметник и још већи човек, а његове песме живеце вечно - рекао је Дејан за "Ало!".



После Дејана, на сцену је изашла и Илда која је разгалила све присутне својим, али и највећим хитовима легендарних фолк певача.

- Ово је мој први концерт после порођаја, и драго ми је да се одржава у овако величанственој атмосфери - рекла је Илда и најавила краља фолка који је дочекан овацијама.



Шабан је током скоро сат времена концерта разгалио све присутне, а његов наступ завршен је фантастичним ватрометом.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бошњак

22.07.2017 16:31

Отишао је Легенда која ће вјечно живјети у нашим срцима.

ОДГОВОРИТЕ