Срнић није размишљао, прескаче Спарту у Београду!

Фудбалер Црвене звезде због непромишљене прославе гола против Иртиша добио трећи жути картон и неће играти против Спарте у Београду.

Фудбал 21.07.2017 | 18:15
Срнић није размишљао, прескаче Спарту у Београду!
Црвена звезда је победила Иртиш 2:0 и пласирала се у 3. коло квалификација за Лигу Европе.

Владан Милојевић може да буде задовољан победом, али ће пред први меч са Спартом из Прага у Београду (27. јула) имати и један проблем. Славољуб Срнић, стрелац за Звезду против Флоријане и Казахстанаца, неће имати право наступа.

Наиме, крилни нападач Звезде добио је у четвртак увече трећи жути картон у квалификацијама за Лигу Европе и он аутоматски повлачи суспензију. Срнић је картон зарадио због прославе гола подно јужне трибине, на којој су овај пут били навијачи Црвене звезде.

"Не знам зашто сам га добио. Прошлу утакмицу, када је гол дао Боаћи, исто је потрчао ка навијачима и није био кажњен, тако да не знам зашто ја јесам", рекао је после меча фудбалер црвено-белих.

О утакмици је додао...

"Хвала Богу, прошли смо. Било је тешко, али одиграли смо солидну утакмицу и најбитјије је да смо победили."

На реду је Спарта, а информације о прашком тиму доступне су и преко Срђана Плавшића, дојучерашњег првотимца Звезда, а сада Спарте.

"Плавшић ми је послао поруку, али нисам је још прочитао. Тек ћемо анализирати Спарту. Дао ми је инсајдерску информацију о Росицком, али он нам неће правити проблем јер је повређен, па неће играти", додао је Срнић. 

Опције којима тренер Милојевић располаже на Срнићевом месту за дуел са Чесима су: Лука Аџић, Џон Руиз. као и Немања Радоњић, који се очекује да наредних дана и званично потпише за Звезду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар