О својим пороцима отворено говоре

Познато је да домаће естрадне личности имају мноштво порока, али већина њих то вешто крије. Свака тајна врло брзо исплива у јавност, па се многи одлуче да проговоре о својим слабостима.

Забава 21.07.2017 | 12:49
О својим пороцима отворено говоре
Наташа Беквалац никада није крила да је водила дугу и тешку борбу покушавајући да остави цигарете. Првобитно се уздала у снагу воље, али пошто јој није успело, подвргавала се различитим третманима. Да ли је ефекат учинковит, остаје да видимо, пошто се лепа Ната увек враћа дуванском диму.



Ану Николић су пре трудноће папараци много пута ухватили са чашом у руци, због чега је јавност често осуђује. Певачица је чак и престала да крије како уме да попије по коју чашицу, а како је сама истакла, убудуће ће то радити у инат душманима.

"Пијем ретко, али пијем. Наравно да попијем коју чашицу више, па нећу ваљда да пијем воду? Лети волим да се расхладим шампањацем, а зими пијем црно вино", изјавила је Николићева једном приликом.



Певач и ријалити звезда Ера Ојданић врло често попуњава новинске наслове својим акцијама усмереним ка лепшем полу. Ери су се приписивале бројне, афере, а на Јутјубу се могу погледати бројни снимци Ојданићевих љубавничких покушаја. У више наврата је изјављивао да су жене његова дрога, а када су га оптуживали за везе са малолетницама, бранио се следећим речима:

 "Ја увек сачекам да напуне 18 година и 2 дана."



Иако му је 67 година, Милић Вукашиновић не прекида да истиче колики је зависник од секса. Он редовно на друштвеној мрежи Твитер избацује објаве чија тематика је углавном сексуалне природе.



(Курир)


Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милутин Прзогрњци

21.07.2017 11:55

Шта друго рећи зе еру него матора дртина,,како га није срамота,,он,сеx и малолетнице..фууууј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1974

21.07.2017 18:11

Чега се паметан стиди, будала се тим поноси...

ОДГОВОРИТЕ