Емотивни Гудурић: Малени дјечак је остварио сан!

Марко Гудурић опростио се од Црвене звезде и навијача на веома емотиван начин путем друштвене мреже Инстаграм.  Нови кошаркаш Фенербахчеа поруком на Инстаграму се захвалио Делијама, Радоњићу, Човићу и другим људима из клуба, али и онима који су му одмагали.

Кошарка 22.07.2017 | 00:00
Емотивни Гудурић: Малени дјечак је остварио сан!
Марко Гудурић стигао је из Истанбула, са представљања у Фенербахчеу, право на почетак припрема репрезентације Србије за Еуробаскет.

Само две сезоне у првом тиму Црвене звезде биле су му довољне да избори четворогодишњи уговор са актуелним шампионом Евролиге. Разумљиво је што је тако велики трансфер у њему побудио много емоција и сетио га на комплетан пут који је прешао, још од најмлађих дана и навијања за црвено-беле у родном Прибоју.

"Од малих ногу, то је био само сан, жеља... Играти за Звезду, у 'Пиониру', пред најбољим навијачима на свету... Након многобројних препрека, успона и падова, капи крви и зноја, малени дечак са слике успео је то и да оствари! Данас, неких 20 година касније, желим да се захвалим свим људима који су ми помогли, али и одмогли, јер су ме тако учинили само јачим!", поручио је Гудурић у поруци на свом Инстаграм профилу.

"Желим да се захвалим свим људима из клуба, почевши од господина председника, људима из маркетинга, докторима, људима из сенке који су дали све од себе да нам олакшају наш посао. Посебно желим да се захвалим тренеру Радоњићу и свим помоћним тренерима, на пруженој шанси и великом раду и труду.

Велико хвала најбољим навијачима на свету! Мојим Делијама! И када није ишло, били су ту и без њих ништа од овога не би било могуће! Осећај језе током интонирања химне Евролиге је нешто што ће заувек остати урезано у мени...

Наравно, највећу захвалност дугујем својим саиграчима, који су постали и више од тога. Својим пријатељима! Оно што смо имали и прошли у ове претходне две сезоне, тешко да се може описати.

Хвала вам за све браћо! Хвала за љубав и успомене! Видимо се неком другом приликом... Време је за нови корак у каријери!", написао је на крају поруке, која је за само сат времена побрала неколико хиљада позитивних реакција.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар