УЕФА не штеди Вардар!

''Украден'' им стадион, па поступак! УЕФА је покренула дисциплински поступак против македонског шампиона Вардара због пропуста у организацији и инцидената на мечу против шведског Малмеа.

Фудбал 21.07.2017 | 09:15
УЕФА не штеди Вардар!
Вардар је Малме дочекао у Струмици у уторак, а јер УЕФА жели да сачува терен на Филипу ИИ у Скопљу због Суперкупа Реал Мадрид – Манчестер Јунајтед (8. август).

Делегат је навео да су навијачи Вардара бацали тврде предмети на терен, увредљво скандирали, као и да је ваћа група узнемиравала службена лица и да је било употребе пиротехничких средстава.

У извештају са утакмице се наглашава и навијачко блокирање степеница на централној трибини. Како наводи МИА, одлука око извесне казне македонском фудбалском шампиону ће бити донета 28. јула.

Вардар је приредио малу сензацију у другом колу квалифиација елиминисавши повременог учесника ЛШ, победом са 3:1 у Македонији за укушних 4.2.

Скопски Вардар ће и против данског Копенхагена, у трећем колу квалификација за ЛШ, домаћин бити у Струмици, јер му УЕФА буквално "не дозвољава" да игра на свом Филипу ИИ због поменутог дуела првака Лиге шампиона и Лиге Европе.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар