Северина поново очекује бебу?

Након што је, по сопственом признању, изгубила бебу зачету вантелесном оплодњом са супругом Игором Којићем, Северина (45) поново очекује да остане у другом стању, будући да је недавно поновила тај медицински поступак!

Регион 20.07.2017 | 15:50
Северина поново очекује бебу?
Наиме, како „Ало!” сазнаје, хрватска поп певачица решила је да овог пута не дозволи да јој било шта поремети толико жељену трудноћу.

''Северина је свесна да јој године не иду у прилог, али с обзиром на то да је одабрала врхунске лекаре и да је њено здравствено стање генерално добро, верује да има шансе да се поново оствари као мајка, и због себе и због Игора, коме ће то бити прво дете. И њен син Александар прижељкује да му мама роди брата или сестру, иако већ има полубрата који се зове исто као и његов отац'', каже извор близак певачици и додаје да је управо стрес због суђења са бившим емотивним партнером Миланом Поповићем у вези са старатељством над петогодишњим Александром допринео да Севе изгуби бебу, али да је одлучна у намери да не дозволи да се то понови.



''Она је сада веома опрезна, избегава да је било шта узнемирава, па зато не чита ни новине ни портале. Постави понеку слику на друштвене мреже због контакта с публиком и то је све. И Игор јој у свему угађа, недавно су ишли и на одмор у Турску, тако да ускоро очекују лепе вести, али не намеравају да било шта објављују док трудноћа не поодмакне'', закључује саговорник, док Северинин менаџер Томица Петровић није одговорио на поруке које су му послате.

Подсетимо, Којићева је недавно испричала како је изгубила дете.

''Прошле године је каснио с враћањем Александра 13 дана. Ја сам тада ишла на вантелесну оплодњу са супругом Игором, коме сам неизмерно захвална. Нисам смела да се излажем стресу. Послала сам маму по Александра, али Милан није хтео да јој га преда. То је учинио тек кад је реаговала полиција, која је против њега хтела да поднесе кривичну пријаву. Тада сам изгубила дете, али ово не планирам да изгубим'', изјавила је певачица у једној телевизијској емисији.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ма

20.07.2017 14:42

То је брло једноставно да нормално роди бебу, Игор треба да обује војницке цизме и скоци са ормара и то је сва мудрост...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија .

20.07.2017 14:55

Свака цст за србску невјесту .

ОДГОВОРИТЕ
Name

српску ...

21.07.2017 18:35

Њој је теско и зивот јој је тезак. Не знам због цега говори о тако интимним стварима.

Name

Мр.x

20.07.2017 20:37

Прави или ћемо правит

ОДГОВОРИТЕ