Влада легализовала политичку куповину

У Фочи је на дјелу политичка корупција која је нажалост промовисана у највишим институцијама Републике Српске, тврди Општински одбор СДС-а Фоча.

Република Српска 20.07.2017 | 13:29
Влада легализовала политичку куповину
"Њен главни промотер је премијер Републике Српске Жељка Цвијановић која је легализовала корупцију као средство постизања политичких циљева.
За прљаве послове и реализацију те срамне политике задужени су Ненад Стевандић и њему слични.

Дојучерашњи одборници Српске демократске странке Младен Чанчар и Младен Кулић су због личног инереса, купљени кроз радна мјеста у јавном сектору, изиграли дато повјерење које су добили од СДС-а и бирача који су им дали одборнички мандат. А они сада са њим тргују", наводи се у саопштењу СДС-а Фоча и додаје:

"Да СДС указује повјерење младим људима, доказују они сами који су најмлађи одборници у локалном парламенту. Својим поступком показали су да не могу бити узор омладини Фоче.

Без намјере да им објашњавамо, а они то свакако не разумију, због чега постоји СДС, рећи ћемо само да СДС није ни настао нити постоји да би личне интересе појединца стављао изнад општих интереса грађана."

СДС позива истражне органе да испитају овај случај.

"Позивамо и Младена Чанчара и Младена Кулића, ако имају образа, части и морала, да врате мандате које су добили као кандидати СДС-а, и са собом понесу своју вриједност без одборничког мандата.

Сва расположива средства која власт у Републици Српској употребљава за разбијање СДС-а свједоче о томе кога се овај режим највише боји", наведено је у саопштењу ОО СДС-а Фоча.

Коментари / 25

Оставите коментар
Name

Бајо

20.07.2017 11:44

А ста ако немају образа, части и морала?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре рајку

20.07.2017 12:07

А немају ...као што нису имали нити ови смрадови или ти ПАПЦИ; Никола Шпирић-звани Роналдо, Ненад Стевандић , Златко Максимовић,,Дарко Бањац,Драгомир Васић, Слађаниа Николић и Синиша Илић,Никола Гаврић.Симуна Жакула,,Драган Калинић,Мирко Бањац,Војин Митровић,Биљана Плавшић,Милица Марковић,Драган Чавић,

Name

Коwалски

20.07.2017 13:33

Прање прљавих руку. Није их Жељка ставила на вашу листу.

Name

гашо

20.07.2017 11:45

Ко они неки одборници, како су уопште дошли на листу? Ето гдје су вриједности биле СДС-а кад су млади у питању у Фочи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па ста

20.07.2017 11:55

Купују и Талице по Бањалуци, па се нико превисе не нервира!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гласач

20.07.2017 12:03

Кога представљају одборници уопште, осим својих интереса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоца

20.07.2017 12:18

А ова два јадника висе ни себе. Колико су јадни показује и то да су се најјефтиније продали у Р.С.и то највецем Папку и Убици Стевандицу,и Јадном Дуњицу који је водио сву игру.

Name

Босић је за све крив

20.07.2017 12:06

Говедарица покушава нешто да увеже, надам се добру, не због СДС, него због Републике Српске. Не дај Боже да спаднемо на ниво Србије, српске државе у којој се само Срби не питају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики нос

20.07.2017 12:17

Управо тако купију у Бањалуци гдје је највеца пијаца папака стевандица талица пута два дунница и бајног сусстера умицевица савјетника цургуза сви нека врате мандате дгје су добили и увсти казне за такве преварнте на изборима једна прица а кад освоје мандат онда се неслазу са политиком нико НЕБРНИ ПАПЦИМА ДА ИДУ У НА ПРОДААЈУ АЛИ САМОСТЛАНО ОСТАВИ МАСНСДАТ СТРНЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

кнез

20.07.2017 12:38

Ово све треба похапсити! Јер ниста иза овога не стоји него корупција. Цим се Стевандиц ту појави не требају ни докази

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

20.07.2017 13:09

ДА ИМАЈУ МОРАЛА НЕ БИ ЧАСТ БИЛА НА ПРОДАЈУ .ЧАСТ ЉУДСКА НЕМА ЦИЈЕНУ А СВИ ОВИ ШТО СУ СТАВИЛИ ЦИЈЕНЕ НА ЧЕЛО НЕКА ИХ ЂАВО НОСИ ШТО ДАЉЕ ТАКВИ БИ И РОЂЕНУ ДЈЕЦУ ПРОДАЛИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

@&@

20.07.2017 13:18

КРИВО ЈЕ ДОСАДАСЊЕ РУКОВОДСТВО СДС, ПРИЈЕ ВУКОТЕ ГОВЕДАРИЦЕ. ТОТАЛНО ПОГРЕСНА И ИСПАДЕ ГЛУПА КАДРОВСКА ПОЛИТИКА. Поцевси од давања два компензациона мјеста људима из других странака у Супстини РС, па преко руководних мјеста итд до свега сто се десава, по и овога конкретног. Да ли нису знали или нису хтјели, но сасули су СДС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

папак

20.07.2017 13:21

кад се купују одбрници снсд-а у теслицу онда то није куповина вец незадовљство, а кад се купују сдсовци онда је то легализовање куповине. у теслицу одборници купљени прицајте о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новица

20.07.2017 17:24

Образ и цаст се не продају. Ова двојица то сигурно немају. Овим потезом су постали најефтинији папци у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Номад

20.07.2017 17:33

Да имају образа не би се продали за посао у КПЗ и у Тјентишту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

20.07.2017 18:18

Да су бар подигли цијену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

20.07.2017 18:19

Па ове двојице ни на мапи не би било да им није СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

20.07.2017 20:29

Сто им ви нисте дали радно мјесто и не би отисли, Колико знам у странке се људи укљуцују искљуциво ради интереса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

20.07.2017 21:33

Цитам цланак, а затим коментаре и не могу да вјерујем.. Има ли ико нормалан у овоме СДС-у? Момци им фино казу да се не слазу са њиховом (не)бригом о омладини и сто не раде ниста како би се омладина запослила и како би се зауставио одлазак младих образованих људи из Фоце, а они као љути на њих. Ви хоцете да се запослите! Па наравно да хоце да се запосле и они, а и остала омладин. Па сто су добили мандат него да раде у корист омладине и да заједно са другима раде на запосљавању омладине и развоју своје опстине. Нисмо гласали за њих да цувају васе гузице и да дизу руку кад то вама одговара а ви некога да постидите са реценицом "Ти би да се запослис". Дајте молим вас, није вас срамота постене момке блатите овдје, а знате да су њих двојица имали преко 40% гласова и да су они једино и ваљали у том фоцанско СДС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

20.07.2017 23:03

Ништа против момака који не подржавају политичку опцију.Њихово право.Проблем је што су петљавине ЗЕЉКЕ Цвијановић и ПАПЦИ се увријезили у овом народу и створила се та фама куповине,па и на поштене људе ставља се та проклета хипотека,, ПАПАК,,што задире у демократско право поштених људи, а они прави ПАПЦИ ВОЈИН МИТРОВИЦ И ИЛИЈА СТЕВАНОВИЦ НЕКА СЕ СТИДЕ.Постени људи из Фаце су одлучили да напусте странку годину дана прије избора.Ста би причали да су то урадили у октобру 2018.год.

Name

игор

21.07.2017 06:11

Марко,млатис празну сламу.,,,,,ПАПЦИ,,,,унуци це им се тако зват,ФУЈ

Name

фочко

21.07.2017 06:01

Гласачи СДСа су прошле године у Фочи лупили такав шамар старим и вјечитим кадровима СДСа да би се свак ко иоле образа има одмах оставио политике.ОД 92 до 2016 је СДС и потпуно исти људи у њему водило Фочу а за све те године привреда Фоче је у потпуности уништена, а њихова имовина је много порасла,много.Фочански СДС је у огромној кризи,тренутни предсједник ОО не може или не смије да се отараси старих ислужених кадрова а осим пар заиста вриједних и поштених млађих људи странка нема кадрове,нема људе који би обновили енергију странке . Један од два преостала одборника,успјешни привредник и савјетник Мирка Шаровића је у странци и даље само зато што је савјетник он це прелетити следеци сто посто и онда це остати дечко који је свјетла тачка СДСа у Фочи и око њега треба правити потпуно нови СДС,то им је једина нада ако не мисле да се потпуно угасе у Фочи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

21.07.2017 06:38

СДС је неунистив,А СТЕВАНДИЦ ПАПАК,даље руке од ФОЦЕ ЛОПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Name

Марко

21.07.2017 20:43

Игоре, тј. тврда линио СДС-а освјести се, прегазице те вријеме.. Направи статистику колико СДС у Фоци има високо образованих људи са искуством вецим од 5 година на руководецим позицијама.. Ко су ти људи? Освјести се цовјеце, видис да се сами униставате. Не мислис ваљда да овај напацени народ мозе цекати да се ви исколујете и науците радити, тј. 10-15 година. Ако си запослен знас, ако ниси надам се да цес сазнати цим прије, како је то кад тек поцнес радити па кад се уцис и када јос имас од кога науцити, па колико ти времена треба и која је разлика у квалитету твог рада прве године, а која након пет година. Да не спомињем да једном образованом, паметном, перспективном момку, којих је све мање и мање у Фоци, треба минимално три пута по пет година на разлицитим нивоима да би му неко озбиљан дао прилику само да покуса водити рацуна о његовој имовини до које му је стало. Цовјеце, просло је вријема кад неко додје на мјесто од опстег интереса само зато сто он мисли да он мозе и да он зна и да он треба то радити, а то сто нема компетенције нема везе он це се снаци или наце он некога да то ради за њега. Игоре, нема висе тога, колико знас толико имас и толико вредис. А колико вредис мозес мјерити на разлиците нацине, а политици сигурно и по томе колико имас одборника :)

Name

милос

22.07.2017 16:46

СТЕВАНДИЦ,ПАПАК скупља нове ПАПКЕ.

ОДГОВОРИТЕ