ЛЕ - Срби из Иртиша: Можемо да побједимо Звезду!

Српски фудбалериз из казахстанског Иртиша, Милош Стаменковић, Стефан Живковић и Марио Маслаћ верују да њихов тим има квалитет да избаци Црвену звезду.

Фудбал 20.07.2017 | 11:30
ЛЕ - Срби из Иртиша: Можемо да побједимо Звезду!
Екипа из Павлодара гостује у четвртак (20:30) на "Рајку Митићу" у реваншу другог кола квалификација за Лигу Европе, након 1:1 у Казахстану.

"Можемо да изненадимо у Београду. Сигуран сам да ћемо одиграти много боље него у Казахстану. Имамо квалитет да победимо на "Маракани" и изборимо карту за следеће коло Лиге Европе", рекао је Стаменковић за казахстанске медије. 

Пре нешто више од шест месеци Живковић је играо на "Митићу" у дресу Чукаричког, а пре седам дана је из пенала у надокнади времена вратио Иртиш у резултатски егал. 

"Борићемо се, боље је било да се први меч завршио 0:0, али нећемо се предавати. Звезда је јак ривал, поготово пред својим навијачима, али и даље су нам шансе да прођемо 50:50. Резултат из Павлодара није гарант за обе екипе", истакао је Живковић. 

И трећи Србин из казахстанског тима Маслаћ је оптимиста пред гостовање у Београду. 

"Мислим да ће нам бити лакше у Београду. Разлог за то је једноставан, у Павлодару смо морали да нападамо уз опрез, сада ће Звезда бити у истој улози, а ми ћемо играти контранападе. Не очекујем двојицу нападача у тиму Звезде, играће офанзивно, али ће морати и они да буду резервисани", рекао је Маслаћ за "Спортски журнал". 

Бољи из двомеча Звезда – Иртиш ће у трећем колу квалификација за Лигу Европе играти са највећим чешким клубом – Спартом из Прага.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар