Мурињо незадовољан прелазним роком!

Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињо није задовољан прелазним роком "Црвених ђавола".

Фудбал 22.07.2017 | 14:15
Мурињо незадовољан прелазним роком!
Јунајтед је до сада довео два појачања, штопера Виктора Линделофа и нападача Ромелуа Лукакуа.

"Увек има места за напредак и не могу да кажем да сам задовољан пријелазним роком. Тежак је ово рок и не кривим никога, то је напросто реалност. Тржиште је такво да је многе играче тешко добити, али не и немогуће", рекао је Мурињо.

Португалац не смарта рок успешним уколико не дођу Иван Перишић, Немања Марић, који су му прве жеље.

"Сваки се клуб осећа моћним и не жели да прода или да постави врло високе захтеве. Пре неког времена размишљали смо о четворици појачања, али то је јако тешко да се изведе. Чак и да доведемо тројицу од њих, био бих сретан", додао је менаџер Јунајтеда.

Клуб са Олд Трафорда је победио Челси у борби за Лукакуа, који је у понедељак постигао гол на пријатељском мечу против Реала из Солт Лејк Ситија, а дошао је и Линделоф.

"Тренутно имамо Лукакуа и Линделофа, двојицу играча које добро познајем. С једним сам пре радио, други је из португалског првака, а ту лигу пратим свакога викенда. Задовољан сам њима и знам да ће успети у клубу. А рок се завршава 31. августа, тако да има времена. Али наравно да је мени као тренеру важно да имам играче на располагању што је раније могуће", закључио је Мурнијо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар