Бивши вундеркинд Партизана појачао Звезду!

Млади српски фудбалер Немања Радоњић прешао је из Чукаричког у Црвену звезду с којом је потписао четворогодишњи уговор, преноси Моззарт Спорт.  ДА, ДА, ДА: Немања Радоњић је Звездин четири године! Крилни везиста договорио сарадњу са црвено-белима.

Фудбал 19.07.2017 | 21:15
Бивши вундеркинд Партизана појачао Звезду!
Радоњић има 21 годину, поникао је у Партизановој омладинској школи, 2014. је прешао у Рому, али није одиграо ниједан меч за римског великана.

После позајмице у Емполи вратио се у Србију 2016. у редове Чукаричког, а после вишенедељних спекулација коначно је стигао на "Рајко Митић". Наводно је раскинуо уговор с Ромом па у Звезду долази као слободан играч.

Радоњић је за Чукарички постигао четири гола на 31 утакмици у протеклих сезону и по, што су му били први наступи у Суперлиги Србије, јер никад није дебитовао са сениорску екипу Партизана.

Он је девето појачање Звезде овог лета, након Марка Гобељића, Филипа Стојковића, Рикардиња, Вујадина Савића, Срђана Бабића, Александра Пешића, Зе Маркоса и Бранка Јовичића.

Радоњић је важио за једног од најталентованијих играча из генерације 1996. године, а током времена у Хумској углавном је пажњу привлачио због проблема са потписивањем уговора са црно-белима. Још тада се спекулисало да жели у редове Црвене звезде, чији је наводно велики навијач.

Није Слован, јесте Црвена звезда. Доскорашњи крилни везиста Чукаричког и млади репрезентативац Србије Немања Радоњић каријеру наставља у Црвеној звезди, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт

Он ће са српским вицешампионом потписати четворогодишњи уговор. На тај начин Нишлија је испунио велику жељу, јер је и у омладинцима Партизана важио за великог навијача Црвене звезде.

Црвена звезда је добила доскорашњег члана Чукаричког за џабе, пошто је Радоњићспоразумно раскинуо сарадњу са Ромом, са којом је био под уговором. Иако је у дресу Чукаричког фудбалски оживео, претходних дана се спекулисало да ће враголан из Ниша променити средину.

Радоњић је био велика жеља тренера Слована Ивана Вукомановића. Словачки клуб јеРадоњићу понудио месечна примања од 15 хиљада евра и 50 хиљада евра на руке. Међутим, он је одлучио да послуша срце. 

Од Радоњића се очекује да у Црвеној звезди фудбалски експлодира и покаже зашто је дуго важио за најталентованијег играча "класе 1996". Он би на крилним позицијама требало да дели минутажу са Луком Аџићем.

Долазак Радоњића само ће убрзати одлазак Џона Руиза.

Звезда у четвртак дочекује Иртиш, у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу Европе. У првом сусрету у Павлодару српски и казахстански тим су ремизирали 1:1.

Бољи из овог двомеча ће у трећој рунди играти против највећег чешког тима Спарте из Прага.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар