Кљајић: Одиграли смо веома лошу утакмицу!

Голман Партизана Филип Кљајић рекао је да је његова екипа имала лош приступ утакмици против Будућности, у реваншу другог кола квалификација за Лиге шампиона.

Фудбал 20.07.2017 | 08:45
Кљајић: Одиграли смо веома лошу утакмицу!
Партизан се пласиро у треће коло квалификација, пошто је у реваншу одиграо 0:0 против Будућности, док су у првом мечу у Београду славили са 2:0.

Један од најзаслужнијих за то што Партизан није синоћ поражен био је Кљајић, који је одбранио четири одличне шансе Будућности.

"Тако се наместило... Ми смо одиграли веома лошу утакмицу, не знам разлог, али то морамо да решимо међу собом, не би смео да нам се понавља овакав приступ мечу. У суботу у првенству нас чека Мачва, која ће играти на полуконтру или контру, а ми у том дуелу морамо да скупимо самопоуздање за следећу утакмицу која нас чека у Европи", рекао је Кљајић за клупску телевизију.

"Приступ је био једини разлог такве игре, морамо да видимо где је проблем и једно тако можемо да га решимо. Ако овако наставимо не пише се добро никоме, а самим тим ни тиму", додао је голман српског шампиона.

Партизан ће у трећем колу квалификација за Лигу шампиона играти против Олимпијакоса, а прва утакмица на програму је у уторак од 20.45 у Београду.

"Сви знамо какав је Олимпијакос тим. Играју константно европска такмичења, Лигу шампиона и Лигу Европа. Они су добар противник, ми морамо добро да се спремимо, да дамо све од себе да прођемо", навео је Кљајић.

Фудбалер Партизана Петар Дјуричковић рекао је да не зна због чега је екипа лоше ушла у утакмицу и да је тај дуел добра опомена црно-белима за наставак такмичења.

"Било је много простора измедју наших линија, нисмо били компактни, то је основни разлог због којег нам је противник у првом полувремену створио велики број шанси. Ми смо имали само једну шансу у првом полувремену. Они су имали изузетне шансе, али их на нашу срећу нису искористили. Ово је добра опомена пред наставак такмичења у квалификацијама. Морамо да се тргнемо и уз велики рад да исправимо грешке", навео је Ђуричковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар