Милојевић: Хајде да ми прво уђемо у ЛЕ!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да ће његова екипа у реваншу против Иртиша играти као да је први меч у питању и са великом дозом мотивације.

Фудбал 19.07.2017 | 19:15
Милојевић: Хајде да ми прво уђемо у ЛЕ!
"Очекује нас друго полувреме против Иртиша, максимално смо се спремили, само нам је у глави Иртиш. За викенд нису играли баш због утакмице у Европи, као и остали тимови из Казахстана. Одлучиће мотив, мислим да га ми имамо више, посебно што ће нас носити армија навијача", рекао је Милојевић.

Он не мисли да ће се противник из Казахстана у Београду унапред предати.

"Иртиш неће доћи са белом заставом, даће све од себе. Играћемо као да је прва утакмица. Увек побеђује екипа која је мотивисанија, осим Немаца, они увек славе на крају", уз осмех је поручио тренер црвено-белих.

Милојевић није хтео да открије стартних 11 јер има дилеме око састава, али су шансе Александра Пешић да заигра од првог минута 50:50.

"Пешић је битан играч, сваким даном је све боље физички припремљен", казао је Милојевић.

На питање новинара да ли Црвена звезда има квалитет за пласман у групну фазу Лигу Европе, Милојевић је одговорио:

"Хајде да уђемо у групну фазу Лиге Европе, а да после кажем да немамо екипу за то", рекао је Милојевић, а потом се дотакао првог дуела у Казахстану.

"Утакмица у Павлодару била је онаква какву смо очекивали. Направили смо грешку у финишу, за мене је она увек ствар колектива и такве ствари се дешавају. Желим да моји играчи имају самопоуздања, а оно долази са позитивним резултатима. Трудићемо се да нам се такве грешке не дешавају".

Милојевић се дотакао и Бразилца Рикардиња, додавши да још увек не жели да га оцењује, али да се види да је квалитетан фудбалер.

"Нисам од оних тренера који лако дају суд о играчима. Кроз играчку и тренерску каријеру знам да некима треба времена... Рикардињо има квалитет за Звезду, очекивања су велика, није дошао из тренажног процеса. Могу да потврдим да је има карактер и да је велики професионалац. Живимо у окрузењу где хоћемо све данас, или је црно или бело, али ја не функционишем тако", закључио је он, уз речи да је фокусиран на своје играче и да не жели да коментарише Сејдубу Суму који је завршио у Партизану, после спекулација да би могао и у Звезду.

Реванш утакмица другог кола квалификација за Лигу Европе између Црвене звезде и Иртиша игра се у четвртак од 20.30 на стадиону Рајко Митић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар