Монструм сину ни свијецу није запалио

Монструм Марко Николић (43), који је у среду у Центру за социјални рад убио четворогодишњег сина Михаила и невенчану супругу Мају Ђорђевић (39), иако је у затвору имао могућност, ни свећу за дете није запалио.

Србија 19.07.2017 | 15:04
Монструм сину ни свијецу није запалио
Двоструки убица се у Централном затвору у Београду понаша као да се ништа није догодило и миран је као бубица. Дан након сахране Марка је посетио његов адвокат и с њим је провео више сати.

Наш саговорник истиче да се Марко током разговора с адокатом нормално понашао, односно да га је мирно слушао, а исто тако му и нешто објашњавао.

- Марко и адвокат су више сати причали и он се понашао буквално као да је с пријтељем на кафи - рекао је наш саговорник.

С друге стране, док се Марко понаша спокојно, као да је све своје проблеме решио, његови родитељи не престају да плачу. Њихове комшије из насеља објашњавају да Николићи данима не излазе из стана на четвртом спрату.

- Прекјуче, на дан када се обављала сахрана маленог Михаила и његове мајке, кроз њихова врата се чуо лелек. Иако су врата блиндирана, јасно се чуло како женски глас гласно рида - рекла је једна комшиница.

Отац убице: Тешко ми је било на дан сахране

Марков отац Живко нам је кратко рекао да му је било веома тешко на дан унукове сахране.

- Било и је тешко, и то баш много. Догодио се стравичан злочин, то је неспорно, а разлоге ће утврдити надлежни, мислим на суд и лекаре. На сахрану унука и Маје нисам отишао јер нисам тој породици хтео да отежавам и овако тешку ситуацију - кратко је рекао Живко Никочлић.
 Како “Ало!” сазнаје, рођени брат убице је очајан због свирепог злочина који је Марко починио.

- Марков рођени брат је био веома везан за малог Михаила и звао је Мајину сестру да изјави саучешће. Он је плакао као киша због убијеног детета и снаје. Он је рекао да не може да дође на сахрану, јер се плашио освете - рекао је за “Ало” један од Мајиних рођака. 
Он наводи да Марков брат није ни имао њихов број телефона, али да га је након стравичне трагедије нашао.

Јурић: Доживотна робија у Србији

Игор Јурић, оснивач Фондације “Тијана Јурић”, који је и сам доживео трагичну судбину када је месар из Сурчина Драган Ђурић отео и убио његову ћерку, шокиран бруталним убиством, рекао је да је потребно да се уведе доживотна робија. - Овај случај још један је доказ колико су нам измене закона неопходне. Сама чињеница да ће убица ако буде осуђен моћи макар теоретски да настави живот на слободи, изазива бес код мене, а верујем и код свих људи упознатих са случајем. Иако ово није класична ситуација - попут убистава Иване Подрашчић, девојчице Анђелине из Зајечара и других, и овај убица сигурно заслужује доживотну робију - рекао је Јурић.
- На сахрани је био Марков брат од стрица, кога сам уочио међу присутнима, па сам му пришао. Приметио сам да је тужан и да плаче. Мало смо попричали и он је рекао да му је много жао због свега шта се догодило - казао нам је Мајин рођак.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

вирус

19.07.2017 14:16

Бојим се да је овај монструм огледало свих нас тј.друства у ком зивимо.

ОДГОВОРИТЕ