Нису надмашили славу родитеља

У првих шест дана од премијере спота за песму „Друга лига” Стефан Живојиновић, син највеће екс-Ју звезде Лепе Брене, забележио је солидних 350. 000 прегледа на „јутјубу“.

Србија 18.07.2017 | 21:25
Нису надмашили славу родитеља
У ери у којој је милион прегледа након премијерног емитовања спота на „јутјубу“ за један дан постао мерна јединица за успех, чини се ће Бренин наследник морати добро да се помучи како би изградио каријеру попут мамине. А колико је то тешко знају многа деца познатих певача.

Ево неколико примера, од оних чије се постојање на сцени није урезало у памћење ни њима самима, до оних ретких који су надмашили родитеље.

Мама на „Коларац“, ћерка на село!

Милица Његомир, ћерка Мериме Његомир, која са подједнаком убедљивошћу пева на неколико страних језика, било народну изворну, било страну музику, ступила је на сцену почетком двехиљадитих, да би се, разочарана у начин на који функционише естрада, повука на село.



''Није тешко да се направи каријера, него је начин на који се долази до те каријере мени неприхватљив. Ја знам како би требало да бих била ултра-мега, али мени се не допада да правим скандале, лудујем'', објаснила је својевремено зашто се повукла.

Просечна наследница

Ћерка певачице и композитора Радета Вучковића публици се представила у „Звездама Гранда”. Није ушла у финале, али је успела да опстане на музичкој сцени, а власница је и неколико хитића, попут „Мишу мој”, „Хероји никада не умиру”...



Ћерка ударила контру

Многи музички зналци су се сложили да Николија Јовановић никада неће поновити славу маме Весне Змијанац, али је ипак постигла успех, тим пре што је Николија одабрала другачији жанр, у којем је успела да изгради име. Николија данас важи за звезду у успону, али и за аутентичну представницу српске реп сцене.



Много хтео, много започео

 Син звезде народне музике за кратко време је прешао пут од народњака до поп извођача лаких нота. Многи се сећају његовог хита „Мед и слатко грожђе”, који је објавио пре скоро деценију, док се исто не може тврдити за песме са његовог најновијег албума.



Надмашила и маму и целу естраду

Марија Шерифовић је једина на овој листи која је надмашила успех мајке Верице.



Од ступања на сцену Марија је свима поручила да има намеру ту и да остане, а победа на „Евровизији“ 2008. успех је који ће тешко ко поновити.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар