Карпош Соколи: АБА = мала група гангстера и пед**а!

Македонски клуб и даље револтиран позивом да се такмичи у АБА лиги "2", па је у новом саопштењу бурно реаговао на претходно прописану казну. Оштре оптужбе на рачун Небојше Човића.

Кошарка 19.07.2017 | 19:45
Карпош Соколи: АБА = мала група гангстера и пед**а!
Настављају се препуцавања између КК Карпош Соколи и АБА лиге.

Македонски клуб је прошле године био учесник Јадрана, а након што су добили позив да се прикључе Другој АБА Лиги, први човек Карпоша Огњен Дедић осуо је паљбу поручивши да "лигу води банда коју чине ФМП, Црвена звезда, Будућност, Цедевита и Олимпија".

Због тог потеза руководство АБА је казнило Карпош новчаном казном од 12 хиљада евра, али и најавом вишегодишње суспензије из свих такмичења под њеном јурисдикцијом.

Тим поводом поново се огласио клуб из Македоније...

Карпош је медијима проследио саопштење насловљено "АБА = мала група педера (гангстера)".

"Чињеница да нису одговорили на моје аргументе изнесене у претходном интервјуу јасно говоре да АБА лигу води мала група пе***а односно гангстера. Функционишу као у гангстерском систему у коме се напада у чопору. Ниједном гангстеру нису важни аргументи када се ради о новцу. Сигуран сам да у будућности неће наћи неку овцу која ће им дати 150.000 евра и онда их избацити из такмичења", стоји на почетку оштрог саопштења које је потписао први човек овог клуба Огњен Дедић, а који преноси македнонски портал"СпортМедиа".

У истом тону се из Карпоша поручује и да њих не занима да игра у другом рангу Јадрана, да то више од њих заслужује ФМП коме "нуде" то место.

"Овај тим се захваљујући свом газди одржава вештачки у јадранском друштву. Скоро 70% победа је остварио захваљујући помоћи судија. Тако Небојша Човић, који је први човек и Црвене звезде, показује ко је газда у АБА лиги. Не би било изненађење и да Човићев трећи тим КК 'Мрзим цео свет' уђе у ово такмичење. Зато апелујем на све остале нормалне тимове АБА лиге, којих није пуно, да не дозволе таквим особама да кроје политику. Шампион је познат унапред...", додао је Дедић и додао да они који "одбијају да буду послушници пролазе лоше".

Они такође позивају председника АБА лиге Небојшу Човића да дође у Македонију и узме новац од казне (12.000) и поручују да ће се ово такмичење ускоро угасити.

"Карпош Соколи је озбиљан клуб који се налази у једној од најбољих општина у Македонији и можемо да бирамо наше друштво, а то дефинитивно нису Човић и остали који нису на нашем нивоу. Користим прилику да позовем Човића у Скопље да узме 12.000 евра за прописану казну. Не постоји адвокат који се не смеје овој казни. Како сада ствари стоје, АБА лига ће ускоро бити мртва због свих сра*а која се дешавају. На крају ће тај новац добро доћи за сахрану овог такмичења, односно за попа и свеће", закључује оштро Огњен Дедић.

Чини се да се на овоме неће завршити и да нас чека нова серија саопштења...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар