Челси Обамејангом "лијечи" губитак Лукакуа!

Неуспех у куповини Ромелуа Лукакуа окренуо је управу Челсија ка фудбалеру Борусије из Дормтунда Пјеру-Емерику Обамејангу.

Фудбал 18.07.2017 | 12:15
Челси Обамејангом "лијечи" губитак Лукакуа!
Лукаку је раније прешао у Манчестер Јунајтед са којим је пре неколико дана одрадио и прве тренинге.

Скај је пренео да тренер Челсија Антонио Конте жели 28-годишњег Обамејанга, пошто би Стамфорд Бриџ требало да напусти Дијего Коста. Борусија ће пустити свог нападача за 70 милиона фунти, а Обамејанг је обавестио управу да жели да оде из клуба.

За њега су заинтересовани и Пари Сен Жермен и Милан, а прелазак у кинески Тјенцин је пропао прошле недеље. Конте је заинтересован и за нападача Реала Алвара Морату, као и Андреу Белотија из Торина. 

Извршни директор Борусије из Дортмунда Ханс-Јоахим Вацке рекао је да клуб није добио ниједну понуду и упозорио заинтересоване да им истиче време. 

"Сачекаћемо још неколико дана, али не дуже од тога. Више бих волео да остане, али постоји неколико клубова на овој планети у којима би могао да заради више", рекао је Вацке. 

Немачки клуб жели да реши питање Обамејанга до 24. јула, пре него што екипа крене на припреме у Швајцарску. Обамејанг је прошле сезоне био најбољи стрелац Бундеслиге са 31 голом у 32 утакмице. Он је постигао 40 голова у свим такмичењима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар