"Дрим тим 2004. године? Најгорих 38 дана у животу!"

Некадашња звезда НБА лиге Стефон Марбери рекао је да му 38 проведених дана са националним тимом 2004. године представља најгори период у животу.

Кошарка 26.07.2017 | 10:30
"Дрим тим 2004. године? Најгорих 38 дана у животу!"
Легенде кинеске кошарке каже да му није било лоше што је у тиму, јер је то привилегија, већ је сарадња са тренером Леријем Брауном била ужасна.

Све је кренуло на првом тренингу када је Браун упитао Леброна Џејмса, Кармела Ентонија, Тима Данкана и Марбера, који је њихов циљ на Олимпијади.

Када је био ред на Марберијеве речи, готово све је било речено, па се бивши играч Њујорк Никса и других екипа у САД нашалио и рекао: "Не заборавите да би требало да и да се забављамо".

То се никако није свидело Брауну који је повишеним тоном рекао Марберију: "Слушајте овог момка, он би да се забавља!".

Да све буде још горе за Марберија, наредне сезоне га је у Никсима управо тренирао Браун, а дугогодишњи играч Пекинг Дакса је то овако објаснио.

"То је било неподношљиво. Нико није желео да игра за њега. Цела хемија у тиму је била ужасна, али то је било окружење у којем је он волео да ради", рекао је Марбери за "Цомплеx".

Иначе, Американци су на Олимпијским играма те године доживели шок, пошто су у полуфиналу поражени од Аргентине, која је на крају постала шампион.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар