Данило се договорио са Челсијем!

Чека се Реалово зелено светло! Краљевићи продајама финансирају долазак Мбапеа.

Фудбал 19.07.2017 | 22:00
Данило се договорио са Челсијем!
Отишао је Хамес Родригез, следећи је Данило, а после њега Мората. Реал Мадрид планира да са три велике продаје покрије буџет за довођење Килијана Мбапеа као највећег појачања овог лета. Колумбијац је отишао у Бајерн, а наредни трансфер ће бити Данилов.

Скупоцени десни бек из Порта није оправдао очекивања на Сантијаго Бернабеу, углавном је био резерва, али и даље држи цену. Макар ону коју је Реал платио за његово довођење. Овог лета се Јувентус најчешће помињао као фаворит за Данилову куповину, али Бјанконери ће највероватније остати кратких рукава јер ће им га преотети АнтониоКонте.

Последње вести из Шпаније гласе да се Челси договорио око услова са Данилом и да се само чека да Реал Мадрид аминује трансфер. Тачније, да се два клуба договоре око цене.

Иако је Зидан био против  Данилове продаје јер га сматра битним делом у свлачионици и цени његову улогу у тиму јер је прихватио да буде резерва Карвахалу, Реал размишља тржишно и не жели да изгуби новац на њему. Бразилац је плаћен 31.500.000 евра и Реал жели да извуче већи део те суме, Јувентус је нудио само 20.000.000 евра и испао је из трке. Челси ће сигурно понудити више. Реал тражи 30.000.000 евра и највероватније ће се две стране наћи на тој суми.

Конте инсистира на десном беку офанзивних карактеристика попут Данила. Желео је Контија из Аталанте који је завршио у Милану, желео је и Данија Алвеса, а сада му је Данило остао као једина опција. Бразилац би заузео место Виктора Мозеса који ће свакако имати прилике за минутажу јер Челси очекује далеко тежа и дужа сезона него претходна.  

Реал чека Данилову продају, па да доведе замену која би се помирлила са улогом замене Данију Карвахалу. Једна опција је млади репрезентативац Одриозола из Реал Сосиједада, а друга белгијски дефанзивац Томас Меније из Пари Сен Жермена.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар