Мурињо: Долазак Роналда је немогућа мисија!

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо рекао је да клуб сигурно неће довести фудбалера Реал Мадрида Кристијана Роналда.

Фудбал 20.07.2017 | 22:30
Мурињо: Долазак Роналда је немогућа мисија!
Роналдо је љут пошто су га шпанске власти оптужиле да је утајио порез, због чега је наговестио да би могао да оде из земље, а медији су спекулисали да постоји могућност да се врати на Олд Трафорд.

Јунајтед је продао Португалца Реалу 2009. године за тадашњи светски рекорд од 96 милиона евра.

"Нећу да дозволим да мој клуб губи време на играче који су немогућа мисија. Роналдо је веома важан играч у клубу, он је фудбалер велике економске моћи. Не можемо да пронађемо ниједан разлог који би могао да нас наведе да помислимо да би Роналдо могао да напусти Реал", рекао је Мурињо.

Португалски тренер је додао да не верује ни да ће нападач Реал Мадрида Алваро Мората прећи овог лета на Олд Трафорд.

"То је штета. Он је играч који је код мене изборио место у првом тиму Реала и волим га. Уживао сам гледајући његов напредак у Јувентусу и Реалу. Нисмо постигли договор са шпанским клубом и мислим да неће доћи код нас", навео је Мурињо.

Јунајтед је победио Лос Андјелес Галакси са 5:2, у првој утакмици у склопу турнеје по САД. Двоструки стрелац био је Маркус Рашфорд, а стрелци су били још Маруан Фелаини, Хенрих Мхитарјан и Ентони Марсијал.

Оба гола за амерички тим постигао је Ђовани дос Сантос. За Манчестер јунајтед дебитовао је нападач Ромелу Лукаку, који је овог лета дошао из Евертона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар