Есма Володер изабрана за Мисс Аустралије

Босанка Есма Володер проглашена је најљепшом женом Аустралије и представљаће ову земљу на такмичењу Мисс свијета.
Володер је у суботу навече окруњена круном вриједном 68. 000 аустралских долара у Мелбурну. У свом обраћању јавности казала је да је у свему држи и мотивише вјера.

Забава 17.07.2017 | 10:01
Есма Володер изабрана за Мисс Аустралије
"Вјера у Бога, у просперитет, у заједништво и у то да ствари могу бити боље. Упркос нашим личним увјерењима, ако вјерујемо у оно што је добро, заједно можемо учинити овај свијет лијепим и љупким мјестом", казала је Володер.

Есма је поријеклом из Градачца, а у Аустралију је отишла са родитељима кад је имала само четири мјесеца. Дипломирала је психологију и тренутно ради као криминолог-профилер у Мелбурну.

Манекенством се успјешно бави већ неколико година, а 2008. године проглашена је за Мисс Теен Вицториа. Те исте године била је и најљепша млада Аустралка. Годину касније изабрана је за најбољег модела у свијету на такмичењу које се одржало на Тајвану. У 2012. години проглашена је Мисс Глобе Интернатионал.

Радила је за многе познате модне куће те наступала с најпознатијим свјетским седмицама моде. Жеља јој је да помогне сиромашнима у свијету.

Воли плесати и свирати клавир, а бави се и добротворним радом. Током кампање за Мисс Аустралије, Володер је организовала добротворне догађаје на којима је прикупљала средства за дјецу у стању потребе о којима брине удружење Вариетy тхе Цхилдрен. До сада је прикупила 4,6 хиљада аустралских долара.


Клиx
Фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нела јој је са срецом!

17.07.2017 19:52

Од те награде многи це бити обрадовани. Не знам нити једну Есму да је скртица.

ОДГОВОРИТЕ