Марићу, дођи да печемо вола

Ријалити звезда Илија Граховац, у народу познат као Змај од Шипова, и ове године ће учествовати на кориди у Босни и Херцеговини, а како каже, највећа жеља му је да га посети његов велики пријатељ Миломир Марић, главни уредник Телевизије „Хепи”.

Забава 17.07.2017 | 08:08
Марићу, дођи да печемо вола
Змај је Марића позвао на свој ранч да одмори душу и да ужива, али и да заједно испеку вола на ражњу. 
- Марић ми много недостаје и хоћу да му покажем ову лепоту у којој живим. Нама двојици никад не може да буде досадно, имаћемо о чему да причамо - рекао нам је човек који је обележио ријалити „Парови”, али ипак више воли да борави у природи него у луксузној вили у Земуну.

- Планина је рај у којем радим, уживам и одмарам. Спавам напољу у свежини уз звукове шумских птица, жубор планинских потока, окружен мирисом трава и покошеног сена, а храним се чистом и здравом храном, што ми даје снагу и пуни батерије. Врућине ми не сметају, јер сам ја змај кога је природа створила за живот горштака, који може све да издржи - започиње причу за „Ало!” Илија Граховац и додаје:
- Једино што ми смета су медведи и лопови који ми ноћу нападају и убијају стоку и са којима водим прави рат. Сусрети са медведима очи у очи врло су чести, а лопови ноћу специјалним оружјем и возилима убијају и краду ми стоку. Последњих дана њима су се придружили и вукови, па имам велике штете - каже Змај, који свој ранч обилази на белом коњу. А кад „умири” медведе, вукове и лопове, Змај креће у ноћни живот. 



Миломир Марић обрадовао се Змајевом позиву да посети Шипово и обећао је бившој ријалити звезди да ће доћи чим се врати са мора.

- Долазим да заједно ловимо медведе. Србији је све кренуло низбрдо оног тренутка када је забрањено да мечка игра насред Теразија - каже Марић.

А на питање да ли би Александра Суботић, Далила Мујић или Слађа Петрушић боље зајахале бика Марић каже:  Мртва трка. Све су оне искусне у јахању бикова.

 У свечаном оделу седа у свој „ауди” и стигне да обиђе све кафиће.

- Морам уморну душу да окрепим. Обиђем кафиће у којима ме сви радо виде и дочекају. Ту се нађем са мојим пријатељима, женама и уз музику се проводимо. Поједемо добру јагњетину и залијемо домаћом шљивовицом и вином - каже Змај од Шипова, који често са планине стигне у Бањалуку да обиђе старе и нове љубави.
Змај воли жене, али и жене воле Змаја. Кад се недавно појавио усред Бањалуке, жене су га грлиле, љубиле и са њим се сликале у присуству мужева. А где се Змај појави, ту су музичари, песма, а онда и обавезни Змајев шоу - и смех до суза.

Борбе бикова традиционално се одржавају лети у Републици Српској, а на коридама се окупи 100.000 људи.

Овог лета очекујем да поново дођу моји стари пријатељи Бора Дрљача, Ћана, Ера Ојданић, али и моји Крајишници Баја Мали Книнџа, Гоци - каже Илија Граховац.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ма

17.07.2017 06:44

Додји Марицу да пецемо вола а бице ту и која зена гола а бице и домацих јаја, све има код Змаја...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

23.07.2017 11:32

Највеца луда овога света врло ретка сорта зивотиња

ОДГОВОРИТЕ